bolnica 1

Ugledni američki institut IMHE, koji je se za sada pokazao najtočnijim u prognozama razvoja pandemije COVID-19, objavio je novu šokantnu prognozu za Hrvatsku. Njihova projekcija je bazirana na obradi velikog broja podataka Svjetske zdravstvene organizacije, trendovima na tržištu i rezultatima Gemiusa o čitanosti pojedinih članka, stoga ne iznenađuje kirurška preciznost kojom pogađaju brojke novozaraženih i umrlih. Taj instut je u travnju predvidio kako će Hrvatska do listopada imati u prosjeku 28 umrlih dnevno i ukupno 1498 umrlih, čime je ukupni broj promašio tek za nešto više od tisuću.

No, ovaj puta su u kalkulaciju uvrstili i dnevne prognoze ugledne vidovnjakinje Vere Čudine, koja se pokazala kao jedina osoba koja jednako kvalitetno može prognozirati buduće trendove, te su došli do šokantnog izračuna koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Do siječnja 2021. u Hrvatskoj 3.000.000 umrlih dnevno

Naime, zbog pogoršane epidemiološke situacije, koja nas trenutačno svrstava na vrh u Europskoj uniji po stopi oboljelih na 100.000 stanovnika, te zbog rada teretana u kolovozu i koncerta Nipplepeoplea i Ide Prester, američki Neovisni institut za metriku i procjene u zdravstvu (IMHE) iz Washingtona u konzultacijama s Čudinom, revidirao je svoju prognozu za Hrvatsku.

Prema novoj prognozi IMHE-a, u Hrvatskoj bi do 1. siječnja 2021. dnevno moglo umirati 3 milijuna osoba zaraženih koronavirusom, a do kraja siječnja ukupan bi broj mogao dosegnuti čak 90 milijuna Hrvata. Ukoliko se ove brojke obistine, korona će ubiti tek nešto manje Hrvata nego što je to učinila komunistička partija u 45. godina diktature.

Ove prognoze vas ne trebaju potaknuti da se ponašate neodgovorno. Naprotiv, i dalje trebate nositi maske, održavati distancu i dezinficirati ruke. Korona uistinu postoji i opasna je bolest, stoga se pridržavajte ovih mjera – ako ne zbog drugih, onda zbog sebe.

Gledajte to s pozitivne strane, kada u siječnju umre 90 milijuna Hrvata, vi se samo sjetite svih bogatih djedova, baka, tetki, stričeva rođaka čije ćete nekretnine moći naslijediti.

Možda ste propustili

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…