bandic
N1

Gradonačelnik Milan Bandić iznio je još jedno bombastično obećanje. Nakon što je 2001. godine izjavio da će se spaliti na Jakuševcu ako ne sanira odlagalište otpada u roku od četiri godine, čini se da je Bandić ponovno spreman na samozapaljenje.

Kako je Bandić još uvijek živ, izgleda da je potpuno otporan na vatru jer Jakuševac još uvijek nije saniran pa je izgledno da će gradonačelnik preživjeti i spaljivanje na epicentru nakon što ne sanira posljedica potresa u dogledno vrijeme.

Bandić je iznio novo obećanje nakon što su ga ustrajni novinari po stoti put pitali o sanaciji štete koju je prouzročio zagrebački potres, na što je Bandić prvo izvrijeđao sve novinarke, a onda rekao: ”Pa Bandić bu se spalil na epicentru ako ne sanira štetu od potresa do kraja godine! Kaj Bandić obeća, to Bandić i napravi!”

U gradskoj upravi provjerili smo postoji li plan za obnovu oštećenih zgrada u centru Zagreba i iznenadilo nas je da postoji vrlo detaljan plan. Ono što nas nije iznenadilo je da će oštećene zgrade biti demolirane, a na njihovu mjestu podignute fontane višekatnice, koje će istovremeno služiti i kao javni toaleti.

Fontane će služiti i kao obrana od poplava pa se u centru Zagreba više nikog ne bi trebali iznenaditi prizori poplavljenih ulica i podvožnjaka jer će fontane osigurati da poplave postanu turistička atrakcija, a ne tek povremeno iznenađenje.

Možda ste propustili

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…