milan bandic

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obećao je svakom vozaču pojesti auto ako unatoč radovima uspije na posao stići unutar sat vremena.

Uprava i djelatnici Zagrebačkih cesta nisu bezrazložno čekali da se Zagreb napuni nakon ljeta kako bi započeli s mnogobrojnim radovima koji su napravili prometni kaos.

Razlog tomu, kako tvrdi zagrebački gradonačelnik, leži u inicijativi da se ljude primora da na posao idu javnim prijevozom i time financijski pripomognu Zagrebačkom Holdingu kako bi njegovi zaposlenici mogli dobiti povišicu. Bandić je toliko siguran kako su njegovi inženjeri napravili dobar posao sprečavanja izdržljive fluktuacije automobila, da je obećao čak kako neće niti posoliti automobile vozača koji uspiju unutar sat vremena stići od kuće do posla.

No, da u Holdingu tom obećanju pristupaju ozbiljno, govori i činjenica kako su naručili 500 novih automobila koje će poklanjati vozačima čije je automobile Bandić pojeo. Ako ih bude naravno, ako ne, neće ih baciti.

Možda ste propustili

Umirovljenik održao na životu unukova tamagotchija punih 20 godina

Umirovljeni lučki radnik iz Ogulina, 70-godišnji Ante Kreditny brine se o davno…

Nakon par krugova u perilici rublja ova mačka izgleda kao da je poslušala čitav album Ave Karabatić

Amerikanka je na društvenim mrežama objavila fotografiju svoje mačke koja je slučajno…

Poskok ugrizao Zagorca pa uginuo od trovanja alkoholom

Velika tragedija zadesila je Donje Vinjane u Imotskoj krajini. Dvogodišnji poskok smrtno…

Zagrepčanka dobila koronu iako je čitavo vrijeme nosila masku za lice

Velika polemika koja se vodi oko učinkovitosti maski za lice kod transmisije…

8. MART: Kako kupiti poklon ženi koju volite a da vam supruga za to ne sazna

Istraživanje je pokazalo da svaki treći brak završi kada supruga dozna da ženi koju volite kupujete bolje poklone nego njoj. Zato detaljno čitajte ove instrukcije, jer jedan pogrešan korak i vaša supruga bi za Dan žena mogla dobiti alimentaciju.

TRAGEDIJA U NARODNJAČKOM KLUBU: Netko zabunom pustio Mozarta – 17 mrtvih, 68 ozlijeđenih

Uznemireno krdo, poput gnuova u Kralju Lavova, gazilo je sve pred sobom, ne pitajući za mrtve i ozlijeđene, već je samo bjesomučno hrlilo prema izlazu.