davor bernardic bero

Predsjednik oporbe Davor Bernardić konačno je preuzeo odgovornost te ponudio objašnjenje za izuzetno loš posao koji obavlja.

Bernardić tvrdi kako njegova nekompetencija vuče korijenje još iz najosjetljivijeg doba kada je kao maleni dječak u posjeti baki i djedu u jednom slavonskom selu igrajući se pao u kotao s debilima. Bernardić tvrdi kako su njegovi baka i djed kao i svake jeseni u kotlu pripremali zalihe debila za zimu dok je on trčarao naokolo uživajući u svojoj nevinoj igri.

Debile u kotlu pripravlja seoski druid, a samo jedna žličica privremeno daje nadljudsku glupost kako bi pripremila stanovništvo za okršaje pred lokalnom trgovinom. Bernardić je padom u kotao dobio cjeloživotnu dozu gluposti.

Bernardić tvrdi kako je on jedini stanovnik kojemu seoski druid danas brani napitak. Smatra to nepravednim, no druid se boji kako bi Bernardiću čak uz trenutnu glupost i najmanja dodatna količina napitka bila dovoljna da si iskopa oko drvenom kuhačom, navede digitalizaciju kao stratešku točku plana razvitka države ili uputi Bujancu čestitku povodom vjenčanja.

Možda ste propustili

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…