muskarac automobil mehanicar
A man looking for car parts on decommissioned junk cars at an automotive scrap yard.

Još jedna vijest koja iznova potvrđuje da su Hrvati najinovativniji narod s ove strane Balkana dolazi nam s Brača. Lokalni mladić Arsen Braus tvrdi kako je uspio bez ijedne kune popraviti kvar na svom Stojadinu. Dok se vozio sa svojom djevojkom Milenom od Supetra do Bola, Arsen je primijetio da mu temperatura motora na Stojadinu iznenada raste, zbog čega je zaustavio automobil. Nakon što je otvorio haubu primijetio je da hladnjak curi kao impulsi na telefonskoj govornici kada zove majku, jer on zna da je mobilni telefon luksuz koji nikome nije potreban. I bio je u pravu. Jer da je imao telefon možda bi pao u napast da nazove mehaničara. Ali ovak je ostao čvrst.

– Svi mi govore da trebam promijeniti auto, ali meni je žao, pa moja Stojka još nema ni 40 – požalio se Arsen ističući kako bi zbog loše turističke sezone novi automobil sada morao otplaćivati puna dva mjeseca.

Ali Arsen se nije predao, odlučio je sam riješiti problem. Budući da je Stojadin curio djevojka mu je ponudila svoje uloške, ali on je znao da je problem s curenjem hladnjaka muški problem i da ga tako treba i rješavati. Osim toga, ženski ulošci u najboljem slučaju koštaju 20 kuna. Stoga je zasukao rukave i na hladnjak i riješio problem kao pravi muškarac – tako što je na cijev hladnjaka postavio TENA Men Level 3 uloške za inkontinenciju.

Osim što su najsigurniji upijajući zaštitni ulošci s velikim kapacitetom čija dvostruka jezgra može upiti i najveće količine tekućine, Arsen je njihov uzorak nabavio potpuno besplatno, jer TENA Men daje besplatne uzorke svima koji imaju problema s inkontinencijom – ili s hladnjakom.

Nakon što je riješio problem s automobilom, Arsen je svoju djevojku, kao pravi gentleman odveo na plažu gdje su uživali sjedeći na terasi kafića i ispijajući vodu iz slavine. Ali Arsen nije kao i drugi Bračani, on zna da je žena vrijednija od svog novca ovog svijeta, stoga je svojoj djevojci ponudio da joj, ukoliko ona to želi, zasladi vodu šećerom za kavu.