Screenshot 2019 05 16 at 07.42.24

Poznati pjevač domoljubnih napitnica Đani Maršan svoju popularnu pjesmu “Bože čuvaj Hrvatsku” prepjevava na koncertima u “Bože čuvaj Njemačku”.

Maršan kaže kako je pjesmu odlučio prilagoditi novim vremenima u kojima mladi Hrvati odlaze u Njemačku ili planiraju otići u Njemačku, pa apelira na Boga da čuva tu Njemačku za Hrvate koji su tamo ili će tek doći.

Maršan je svjestan da Njemačka jako dobro organizirana država, ali malo pomoći odozgo nikad nije na odmet.

Kako bi pjesma bila razumljiva i drugoj i trećoj generaciji Hrvata u Njemačkoj koji samo natucaju jezik predaka, Maršan ju je prepjevao na njemački pod naslovom: “Gott schutze Deutschland”, pa će s njom na turneju po Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj.

Pjesma je inače i prva himna HDZ-a, koji nema ništa protiv ovog prijevoda. Tvrde kako će to samo učvrstiti njemačko-hrvatsko prijateljstvo, kao i pokazati ispravnost gospodarske politike HDZ-a koji masovnim iseljavanjem smanjuje nezaposlenost.

Možda ste propustili

Brazzers u potrazi za porno glumcima koji mogu snimati s metar i pol udaljenosti

Brazzers se pridržava naputaka Svjetske zdravstvene organizacije pa su već nabavili objektive i usmjerene mikrofone za snimanje iz daljine no sada muku muče s pronalaskom glumaca za snimanje sa sigurne udaljenosti.

Istraživanje: Od strane glazbe hrvatski tinejdžeri najviše slušaju srpske narodnjake

Strana glazba još je uvijek najpopularnija među tinejdžerima pa tako srednjoškolci i…

Zbog koronavirusa koncert Nine Badrić u Areni održat će se bez publike

Nina Badrić je pristala održati koncert bez publike jer ju ionako nitko i ne sluša, no, pitanje je kako će takav angažman prihvatiti legendarni Mišo Kovač koji uskoro planira svoj novi koncert.

Maja Šuput iznenadila fanove fotografijom bez šminke i filtera

Dan je počeo normalno, no ono što je usljedilo ostat će zapamćeno kao Instagram Apokalipsa.

Hrvati šalju mailove Bill Gatesu s molbom da Cetinskom ugradi čip s opcijom ‘mute’

Poznatom hrvatskom pjevaču Toniju Cetinskom bila je dovoljna jedna objava na Facebooku…