Američki tatica Donald Trump na društvenim se mrežama pohvalio fotografijama na kojima pozira u Ovalnom uredu dok mu s jedne strane sjedi srpski predsjednik Aleksandar Vučić, a s druge kosovski premijer Avdullah Hoti.

Trump je podijelio izazovnu fotografiju postizanja gospodarskog sporazuma kao dio svoje predizborne kampanje jer je mislio da je postigao pomirenje između Palestine i Izraela. Trump je uz sliku na Twitteru napisao: ”Povijesni dan! Vaš omiljeni tatica Donald Trump uspio je napraviti ono što ni Isus i Mojsije nisu uspjeli zajedno – pomiriti Židove i Teroriste! Tužno! Nobelova nagrada za mir?”

News Bar neslužbeno doznaje da nije riječ o nesporazumu već o strategiji Trumpovog izbornog tima koji je jednostavno proširio vijest da su Vučić i Hoti predstavnici Palestine i Izraela, što su povjerovali i Trump i njegovi glasači.

Iako su američki mediji pokušali opstruirati Trumpovu kampanju vijestima da se zapravo radi o Srbiji i Kosovu, Trump im je odgovorio: ”Dušmanski mediji ponovno šire lažne vijesti! Vaš omiljeni predsjednik, ja, Donald Trump, obavio je još jednu nemoguću misiju, a umjesto da mi lažni CNN i odvratni New York Times dodjele Nobelovu nagradu kao što su dodijelile Obami, blate…..”, započeo je Trump.

U drugom tweetu dodaje: ”….moju obitelj i samog Boga koji me inspirirao da ostvarim mir na našoj kršćanskoj, svetoj zemljici. Već smo otvorili ambasadu u Jeruzalemu, a uskoro otvaramo i McDonald’s u Gazi. Deus vult!”

Čini se da je svjetski mir nova strategija kojom Trump misli dovršiti svoju predsjedničku kampanju, nakon što njegova prethodna strategija spaljivanja svih diplomatskih odnosa sa svijetom i razumom nije polučila željene rezultate na predizbornim anketama.

U nastojanju da pomiri cijeli svijet, Trump uskoro stiže i u Hrvatsku gdje planira pomiriti influencere i restorane, misleći da miri ustaše i partizane.

Možda ste propustili

ŠOKANTNO: Policajac u SAD-u zaustavio Afroamerikanca koji nakon toga nije umro misterioznom smrću

James Trenton, Afroamerikanac iz savezne države Alabame, vraćao se s posla kad…

Eddie Izzard zbog Brexita zatražio hrvatsko državljanstvo

Britanski komičar Eddie Izzard najavio je kako će u ponedjeljak doći nešto…

Srbi ponosni na svoju autoindustriju jer imaju najmoderniji električni automobil na svijetu – Teslu

Većina Srba ponosna je na srpsku autoindustriju, jer osim Zastave iz Kragujevca…

PUTIN U ŠOKU: Ne može vjerovati da je netko u Rusiji otrovao šefa oporbe i to još bojnim otrovom

Vijest kako je ruski oporbeni političar Aleksej Navaljni otrovan nervnim agensom novičokom…

U sjevernokorejskoj verziji Igre prijestolja, Kim Jong-un je vladar svih 7 kraljevstva, prijestolja i to bez igre

Popularna serija dobila je i svoju sjevernokorejsku verziju, jer je čelništvo te…

Ekološka katastrofa u Münchenu: Bosanac pola sata pali Golfa 2, dim od lož ulja proteže se sve do Kölna

Velika ekološka katastrofa potresa Njemačku. Oblak crnog dima koji se protezao od…