Predsjednik SAD-a Donald Trump u ponedjeljak je napustio vojnu bolnicu Walter Reed kod Washingtona u kojoj se liječio od Covida-19,  te se helikopterom vratio u Bijelu kuću. Prilikom ulaska u bijelu kuću je zastao, skinuo masku te se obratio okupljenim novinarima upozorivši na žute i zelene vragove koje je vidio na liječenju u bolnici Walter Reed.

Njegov govor prenosimo u icjelosti;

“Mi nećemo dopustiti ostatcima duboke države, niti komunističkog stanja kakvo smo bili zatekli u SAD-a kada sam preuzeo mandat od Obame. Nećemo dopustiti da nam sve to dovedu u pitanje. Nećemo to dopustiti tim socijalističkim ostatcima, ali ni onim političkim diletantima, bezglavim smušenjacima koji ne vide o čemu se zapravo radi danas u SAD-u i u svijetu s kojekakvim globalnim planovima.

Nećemo dopustiti onima koji se vežu i s crnim vragom protiv američke slobode i američke nezavisnosti, ne samo s crnim, nego i zelenim i žutim vragovima, a bogami i crvenim. Nećemo dopustiti onim koji se povezuju sa svim protivnicima američke samostalnosti, ne samo povezuju nego im se nude, ne samo da im se nude nego im se prodaju za Ma Ce-tungove jene, kao što se i sami hvale da dobivaju dotacije iz Kine, a povezuju se od fundamentalističkih antifašista, do kojekakvih lažnih propovjednika, pseudodemokratskih obmanjivača koji nam danas propovijedaju velike ideje o slobodnom pristupu Tik-Toku.

Da! Mi smo stvarali svoju Ameriku za ljudska prava i za društvenih mreža, ali za društvene mreže prije svega većine američkog naroda. Ali ćemo, razumije se, mi s tom američkom slobodom i demokracijom osigurati i manjini pristup tim društvenim mrežama i slobodu autorskog stvaranja.

Ali nećemo dopustiti da nam ti sa strane rješavaju, odnosno nameću 5G rješenja. SAD neće biti ni kineska ni meksička kolonija. SAD je dosta bio i pod Englezima i pod Parizom, i pod Španjolskom i pod Portugalom i pod Bikom Koji Sjedi.

SAD je izvojevao svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o tome čije će 5G odašiljače koristiti.

Nakon što je preslušao izjavu američkog predsjednika, ravnatelj bolnice Walter Reed hitno je poslao sve boce s kisikom na atestiranje, jer je bocama navodno rok istekao još 1998. godine.

Možda ste propustili

Otkriće koje je uzdrmalo Njemačku: Inspektor Rex bio je doušnik UDBA-e

UDBA je Rexu pristupila kasnih 80-ih, dok je kao nezaposleni glumac lutao ulicama Beča, te mu ponudila da za 20 kg vrhunskih psećih kuglica i kilogram poslastica mjesečno radi za njih, na što je Rex pristao.

Na današnji dan umro je heroj naroda koji je čeznuo za nezavisnošću

Na današnji dan umro je čovjek kojeg većina njegovog naroda smatra istinskim…

Mladi Hercegovac nakon ženidbe napustio roditeljsko gnijezdo te odselio na gornji kat obiteljske kuće

Mladi Hercegovac nakon ženidbe naputio roditeljsko gnijezdo te je odselio na gornji…

Sjeverna Koreja snima obradu filma ‘Kako je počeo termonuklearni rat na mom otoku’

Kim Jong Un osobno će režirati obradu hrvatskog filma s naslovom prilagođenim…

BREAKING NEWS: Putin potvrdio, invazija na Ukrajinu kreće 29. veljače

Svjetski mediji već danima bruje o potencijalnoj ruskoj invaziji na Ukrajinu. Preko…

Za farmere izlazi posebna inačica legendarnog ruskog terenca pod imenom Lada Njiva

Lada Niva ruski je terenac s pogonom 4×4, kojeg od 1977. godine…