milanovic djapic
Facebook/N1

Nakon što je predsjednik Zoran Milanović priznao kako se u klubu Dragana Kovačevića nalazio s prijateljem iz Dalmacije za vrijeme lockdowna koji ga je tamo pozvao jer je ostalo puno hrane, s demantijem se oglasio DORH. Oni navode kako su tijekom tajnog praćenja tog istog dana u klubu snimili i bivšeg osječkog gradonačelnika Antu Đapića, zbog čega postoji osnovana sumnja kako predsjednik nije govorio istinu.

-Istražitelji su kamerama tog jutra zabilježili sve posjetitelje, kao i količinu hrane koju je dostavio catering, a dolazak gospodina Đapića je anulirao bilo kakvu mogućnost o postojanju viška hrane. Štoviše, u jednom trenutku je zabilježen poziv prema cateringu u kojem su tražili da im se dostavi još jedna runda – potvrdio nam je naš visoki izvor iz DORH-a koji je i dalje zgrožen curenjem informacija iz ovako tajne istrage.

Na pitanje novinara je li trebao biti obaviješten o tome da je prije njega klub posjetio Anto Đapić, Milanović kaže da mu nije imao tko reći.

“Tko bi me o tome obavijestio? Netko tko ima takvu informaciju. SOA takvih informacija nema. Odakle da ravnatelj SOA-e to sazna? Oni to ne znaju, oni trebaju znati neke druge stvari. To nije za svakog operativca”, objasnio je Milanović. Navodi da je na vrhu hijerarhije premijer. “Kao premijer ne može biti pošteđen nijedne neugodnosti”, dodao je.

U predsjednikovu obranu je stala i njegova supruga koja je naglasila kako je problem s viškom hrane učestala pojava u hrvatskom društvu, jer elita ponekad zna pretanko rezati šnite kruha, zbog čega ne mogu pojesti sav kruh kojeg su naručili, pa se često događaju ovakve situacije zbog kojih je predsjednik, ni kriv ni dužan, dobio 20 kilograma.

Možda ste propustili

ČUDO U SRBIJI! Ovaj dječak naučio je paliti hrvatske zastave prije nego što je naučio izgovarati slovo R

Iz Beograda nam stiže topla ljudska priča o trogodišnjem dječaku koji je…

Ekonomski fakultet uvodi smjer ‘čekanje na burzi’

Dobre vijesti stižu nam s ekonomskog fakulteta koji je najavio uvođenje smjera…

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…

Konzervativci traže da se iz obrazovnog sustava izbace višeznamenkasti brojevi s istim znamenkama jer asociraju na istospolne zajednice

Konzervativne udruge traže da se iz obrazovnog sustava izbace višeznamenkasti brojevi s…

Zbog odljeva mozgova Hrvatska postala najsigurnije mjesto u slučaju zombi apokalipse

Američki znanstvenici već godina proučavaju najsigurnije načine za preživljavanje zombi apokalipse, a…

ČUDO OD DJETETA: Šestogodišnjak iz Vinkovaca zna nabrojati sva ministarstva i državne agencije

Šestogodišnji Marko Pernar iz Vinkovaca pravo je čudo od djeteta – on…