emrata

Hrvati su ogorčeni što već godinama ne mogu birati tko će ih predstavljati na Eurosongu jer smatraju da bi odabrali puno bolje nego što to radi ‘stručni žiri’ HRT-a. Svoju moć donošenja dobrih odabira pokazuju svakih nekoliko godina na parlamentarnim i predsjedničkim izborima.

Hrvati smatraju da su njihove odluke gotovo nepogrešive i da se treba slušati njihov glas jer znaju što žele, a to je redovito i najbolji odabir za Hrvatsku.

Sudeći prema dosadašnjih izborima i anketama popularnosti koje se periodično provode, posve je jasno koga bi građani izabrali.

Kao predstavnice nameću se samo dvije ozbilje opcije. Jedna od njih je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja redovito pobjeđuje na anketama najpopularnijih političara, a već je pobijedila i na predsjedničkim izborima.

Druga podjednako popularna predstavnica je stranka pod nazivom HDZ koju građani već desetljećima biraju na parlamentarnim izborima da zastupa njihove interese. Kako su građani odabrali ovu stranku već mnogo puta, čini se da najbolje predstavlja njihove interese pa je najvjerojatniji budući predstavnik na Eurosongu.