Andrej Plenković

Republika Hrvatska danas je predala papire za razvod jer više ne želi trpjeti stalne afere svojeg dugogodišnjeg supruga HDZ-a.

Iako je Hrvatska poprilično rano shvatila da je suprug vara od samih početaka, vodila se tradicionalnim hrvatskim vrijednostima da je bitnije što će susjedi reći nego sreća u braku.

HDZ i Hrvatska jedno su vrijeme čak prakticirali i otvoreni brak pa je Hrvatska bila u vezi s SDP-om, no na kraju su ipak odlučili u javnosti zadržati sliku stabilnog braka i obećali si vjernost. HDZ to obećanje nije održao već je stalno novim aferama dovodio brak na rub propadanja.

Čini se da je Hrvatskoj ovih dana konačno prekipjelo te je zbog nagomilanih afera predala papire za razvod. Razvod bi se trebao odigrati najkasnije na sljedećim parlamentarnim izborima, a Hrvatska se nada i ranije.

No, stručnjaci tvrde da njihovom braku još uvijek postoji spas. Naime, HDZ je dočekao svoju suprugu ispred suda i na koljenima joj obećao da je nikad više neće prevariti te da je u za vrijeme svake afere mislio samo na nju. Ista scena odigravala se nakon svake afere pa stručnjaci misle da niti ovaj put neće doći do razvoda.

Možda ste propustili

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…