utube

Udruga hrvatskih domoljuba “Slobodni dimnjačari” sastavljena od domoljubnih pjevača, vlogera i ostalih poklonika Hrvatske do Zemuna, odlučili su premjestiti svoje videouratke s YUtubea na novo otvoreni Utube. Iz udruge tvrde kako su Hrvati predugo sanjali neovisnost da bi i dalje objavljivali na nečemu što ima prefiks bivše umjetne tvorevine Jugoslavije, te da će ovim egzodusom napokon imati nezavisnost državljanstva i u virtualnom svijetu.

Utube će u mnogočemu biti sličan YUtubeu, osim što će korisnici prilikom registracije morati odgovoriti na dva krucijalna pitanja – Gdje su bili 91. i prema kuda su bježali 45-te?

Tako ćete naprimjer, umjesto popularnog YUtube gamera Pewdiepia, moći gledati generala Glasnovića kako se igra sa vašim građanskim vrednotama i zdravim razumom. Glazbeni aspekt novonastalog Utubea bit će bogat hrvatskim domoljubnim glazbenim numerama koje potiču na oralnu nehigijenu i neplaćanje poreza. Baš kao i na Youtubeu, korisnicima će biti omogućeno komentiranje videouradaka sve dok koriste CAPS LOCK i izbjegavaju interpunkcijske znakove.

Možda ste propustili

Ležeći policajac dobio promaknuće jer je bio marljiv na poslu

Ležeći policajac Goran Muk dobio je promaknuće za svoj marljiv i uzoran…

Nakon kineskog vlaka koji do Britanije stiže za 3 tjedna, HŽ predstavio vlak kojem od Zagreba do Splita treba samo 40 dana

Svijet se nije još oporavio od impresivnog podviga Kineza koji su za…

Nikola Tesla u osnovnoj školi pao tehnički jer nije znao složiti strujni krug

Ovo otkriće je u tolikoj mjeri šokantno da su se već počele mijenjati teorije o nacionalnoj pripadnosti velikog izumitelja.

Pogranični policajac preko veze zaposlio svog psa na graničnom prijelazu

Unutarnjom policijskom istragom utvrđeno je da je 40-godišnji granični policajac Željko M.…

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…

Ukinute ćirilične ploče u Vukovaru: U Vukovaru će se od danas razbijati Srbe

Gradsko vijeće grada Vukovara izglasalo je danas biti ukinuti ćirilične ploče te…