HAARP20l 1

Program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije (engl. HAARP), investicija vrijedna 80 milijuna eura čiju je izgradnju pokrenula administracija Franje Tuđmana 1996. godine na tajnoj lokaciji danas je proglašen najboljim HAARP projektom na svijetu.

Program HAARP američki je vojni program koji je osmišljen još 80-ih godina prošlog stoljeća kako bi izazivao prirodne katastrofe na neprijateljskim područjima i tako olakšavao vojne prodore američkoj vojsci. Iako njegov utjecaj na izazivanje prirodnih katastrofa američka vojska nikada nije potvrdila, nitko ne može osporiti poveznice između pokretanja HAARPA u Srbiji s dolaskom Aleksandra Vučića na vlast ili u Bosni nakon kojeg su se pojavili Bosanci u politici.

Zanimljivo je za dodati kako američka vojska uopće nije imala namjeru instalirati HAARP u Hrvatskoj, no kada je na vlast došao HDZ shvatili su kako ova zemlja ima veliki talent za prirodne katastrofe, stoga su odlučili instalirati i jedan pogon na našem tlu.

HAARP je vrlo brzo počeo s radom, no budući da su zemlju i prije njegovog pokretanja pogađale brojne katastrofe, teoretičari zavjere su počeli tvrditi kako se katastrofe u Hrvatskoj događaju same od sebe a da HAARP ovdje služi samo za istraživanje gornjih dijelova zemljine atmosfere. Zbog takvih uvjerenja naši su teoretičari zavjera godinama bili izbacivani iz svjetskih foruma i stigmatizirani čak i u ravnozemljaškim grupama.

No, prije tri tjedna se sve promjenilo. Nakon što su senzori zabilježili povišenu razinu aktivnosti u visokoferkventnom zračenju na HAARP-ovom polju – isplivala je afera ministra Kušćevića, a to je jednostavno bio argument kojeg su čak i članovi Živog Zida morali prihvatiti, te su priznali utjecaj hrvatskog HAARP-a na prirodne katastrofe u Hrvatskoj.

Tada je otvoren prostor te je mješovita komisija sastavljena od tri antivaxera, dva ravnozemljaša i jednog Mislava Kolakušića pobrojala sve prirodne katastrofe koje su zadesile Hrvatsku od 1996. godine, a brojke su pokazale ono što su svi već dugo sumnjali, hrvatski HAARP je najuspješniji projekt na čitavome svijetu.

Možda ste propustili

Građani zovu striptizete da im pregledaju bojlere jer naplaćuju gledanje puno manje od majstora

Većina majstora i striptizeta vodi se načelom “Gledaj, ali ne diraj!” pa…

Astrološka zajednica u potpunom rasulu nakon spoznaje da je cijeli horoskop u krivu jer život počinje začećem

Na kongresu astrologa “Ljubav, posao, zdravlje” obznanjeno je spektakularno otkriće da su…

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…

Zbog nedostatka liječnika bolnice će zapošljavati veterinare i mesare

Hrvatsko zdravstvo boluje od kroničnog nedostatka liječnika, osobito specijalista. U ovom trenutku…

ČUDO OD DJETETA: Šestogodišnjak iz Vinkovaca zna nabrojati sva ministarstva i državne agencije

Šestogodišnji Marko Pernar iz Vinkovaca pravo je čudo od djeteta – on…