Connect with us

Prime Time

Humanitarna akcija za jamčevinu Todoriću | Prime Time

Objavljeno prije 15 minuta

 • 806
  Shares

Prime Time ovaj tjedan fantazira o Mamićevom bijegu na arapski poluotok baš kao i HDZ-ovi communiy manageri fantaziraju da je predsjedničin rejting pao zbog protivljenja Marakeshkom kompaktu. Pozabavili smo se i pitanjem migranata, te kako su se prethodni vlasnici ovih područja nosili s našim dolaskom. Svoje minute dobili su i Kujundžić, Plenković, Prodanović i prizivači savjesti, a 100-tu obljetnicu kraja 1. svjetskog rata odlučili smo izignorirati kao i cijela Hrvatska. Posvetili smo joj jednu jedinu rečenicu.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Bračanin uštedio na popravku automobila tako što je spriječio curenje iz hladnjaka ulošcima za inkontinenciju

 

Još jedna vijest koja iznova potvrđuje da su Hrvati najinovativniji narod s ove strane Balkana dolazi nam s Brača. Lokalni mladić Arsen Braus tvrdi kako je uspio bez ijedne kune popraviti kvar na svom Stojadinu. Dok se vozio sa svojom djevojkom Milenom od Supetra do Bola, Arsen je primijetio da mu temperatura motora na Stojadinu iznenada raste, zbog čega je zaustavio automobil. Nakon što je otvorio haubu primijetio je da hladnjak curi kao impulsi na telefonskoj govornici kada zove majku, jer on zna da je mobilni telefon luksuz koji nikome nije potreban. I bio je u pravu. Jer da je imao telefon možda bi pao u napast da nazove mehaničara. Ali ovak je ostao čvrst.

– Svi mi govore da trebam promijeniti auto, ali meni je žao, pa moja Stojka još nema ni 40 – požalio se Arsen ističući kako bi zbog loše turističke sezone novi automobil sada morao otplaćivati puna dva mjeseca.

Ali Arsen se nije predao, odlučio je sam riješiti problem. Budući da je Stojadin curio djevojka mu je ponudila svoje uloške, ali on je znao da je problem s curenjem hladnjaka muški problem i da ga tako treba i rješavati. Osim toga, ženski ulošci u najboljem slučaju koštaju 20 kuna. Stoga je zasukao rukave i na hladnjak i riješio problem kao pravi muškarac – tako što je na cijev hladnjaka postavio TENA Men Level 3 uloške za inkontinenciju.

Osim što su najsigurniji upijajući zaštitni ulošci s velikim kapacitetom čija dvostruka jezgra može upiti i najveće količine tekućine, Arsen je njihov uzorak nabavio potpuno besplatno, jer TENA Men daje besplatne uzorke svima koji imaju problema s inkontinencijom – ili s hladnjakom.

Nakon što je riješio problem s automobilom, Arsen je svoju djevojku, kao pravi gentleman odveo na plažu gdje su uživali sjedeći na terasi kafića i ispijajući vodu iz slavine. Ali Arsen nije kao i drugi Bračani, on zna da je žena vrijednija od svog novca ovog svijeta, stoga je svojoj djevojci ponudio da joj, ukoliko ona to želi, zasladi vodu šećerom za kavu.

Prime Time

Sirotinja bankrotira! Kupus skup kao čvarci, a čvarci kao putar! | Prime Time #128

 • 263
  Shares

Zašto je kupus tako skup na adventu? Blagdansko slavlje je već počelo, Sabor se pretvorio u pravi božićni domjenak prepun neozbiljnih ljudi željnih smisla i cilja. No, dok Francuzi prosvjeduju, ovdje se miruje čak i kad se ministri proglašavaju krivima.

Pročitajte cijeli članak

Prime Time

Njezina livada i njezini snovi | Prime Time

 • 1.1K
  Shares

Novi Prime Time donosi nam sve o prosvjedu u Vukovaru i misterioznoj bolesti koja je zahvatila HDZ-ovace koji se nisu uspjeli tamo pojaviti. Jedan od popularnijih HDZ-ovaca Damir Krstičević imao je veliki tjedan zbog najveće vojne vježbe u povijesti Hrvatske vojske, no njegove izjave medijima ispale su najslabija karika te vježbe. Ipak, ono što nas je najviše impresioniralo je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i njezine izjave o brendiranju, korupciji i livadama kao školskim dvoranama.

Pročitajte cijeli članak

Prime Time

Prva hrvatska teorija zavjere | Prime Time

 • 76
  Shares

Kakvo je povjerenje u institucije u Hrvatskoj? A u Europi? A u Americi? Nitko ništa ne zna, krhko je znanje, a institucije rade sran*e. Od glasova iz Bosne, do glasova iz Amerike, dupli špijuni svugdje su oko nas.

Pročitajte cijeli članak

Prime Time

Znate l’ priču o Vasi Kurvanjskom? | Prime Time

 • 597
  Shares

U novom Prime Timeu bavimo se prekvalifikacijama u nova zanimanja koja nam predlaže Ivan Vrdoljak iz HNS-a. O tako nečemu osim nas trebao bi razmisliti i Milijan Vaso Brkić, jer ova karijera sive eminencije paraobavještajnog podzemlja je izgleda pred krajem. Naravno, Vaso će nas napustiti, a mi ćemo ostati s manjim zlom Andrejem Plenkovićem, no je li to manje zlo uistinu baš tako malo? Ono što nije malo su razmimoilaženja u društvu oko novog zakona o pobačaju, no to ni ne čudi kad je s jedne strane rasprave zajednica i činjenice, a s druge vjera i gluposti.

Pročitajte cijeli članak

Bračanin uštedio na popravku automobila tako što je spriječio curenje iz hladnjaka ulošcima za inkontinenciju

TAG CLOUD

Trending

;