Doktor ginekolog

Nakon jučerašnjeg skandaloznog otkrića kako klinike za pobačaje prodaju abortiranu djecu parfumerijama za proizvodnju skupih parfema sve državne inspekcije su dignute u stanje visoke pripravnosti. Budući da je informacija došla od provjerenog izvora tijekom sofisticiranog misaonog procesa biskupa Jezerinca, ministar Kujundžić je odmah predložio da se privremeno zabrane svi prekidi trudnoća.

No, Vlada nije željela izazvati poremećaje na tržištu parfema pa je odlučila ne poduzimati ništa dok inspektori ne izađu na teren i otkriju više detalja. Iz tog razloga je formiran poseban tim istražitelja, koji prije toga radio na razotkrivanju pedofilskih skandala u crkvama, no budući da je sada već svima jasno da takvih slučajeva nikada nije niti bilo niti će ih ikada biti, sada su dobili zadatak da istraže i lociraju sve one koji sudjeluju u proizvodnji skupocjenih parfema na području Hrvatske.

CSI Sv. Duh je prvi put izašao na teren već jutros, jer su dobili dojavu kako u jednoj državnoj klinici, doktori koji prakticiraju pobačaje koriste neuobičajeno skupe parfeme. Istražitelji još nisu željeli otkriti proizvode li doktori sami te parfeme ili ih pak dobivaju kao kompenzaciju za isporuku repro materijala parfumerijama, no svi se slažu kako je vrlo čudno što je klinika nedavno naručila kazan za rakiju koji je instaliran u podrumu.

Više informacija očekujemo oko 14:00 kada je biskup Jezerinac sazvao konferenciju za vjernike, na kojoj će tijekom čitanja župnih obavijesti predstaviti najnovije rezultate rada državnog inspektorata.

Možda ste propustili

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…

Novi slučaj trovanja u Rijeci: Muškaracu (43) nakon čaše mineralne dijagnosticiran prijelom podlaktice

Večeras je u KBC-u Rijeka zaprimljen novi slučaj teškog trovanja mineralnom vodom.…

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…