gay pride

Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini pozvala je u muslimanske vjernike da ne sudjeluju na nedjeljnoj homoseksualnoj Paradi ponosa u Sarajevu nazivajući je teškim grijehom, pozivajući se na tradiciju kako islam afirmira brak kao prirodnu zajednicu muškarca i žene i žene i žene i žene i žene.

Muškarac i žena i žena i žena i žena je osnovna ćelija ljudskog društva, dok je homoseksualnost grijeha i razvrata i kao takav je zabranjen. “Shodno tome i povodom najavljenog okupljanja pozivamo vjernike i vjernice i vjernice i vjernice i vjernice da se distanciraju od promocije velikih grijeha.

Iz zajednice su upozorili građane kako su osobe homoseksualne orijentacije sklone razvratu i činovima grupnog vođenja ljubavi, što je duboko neomoralno jer je vjerski propisi jasno i nedvosmisleno govore da je jedini ispravan ljubavni čin između muškarca i žene i žene i žene i žene.

-Bog nije stvorio Adnana i Edu nego Adnana i Enu i Ajšu i Saru i Fahru, Hajru i Zahidu. Adnan je zbog toga ostao bez šest rebara, ali je dobio prirodnu životnu zajednicu.

Iz islamske zajednice poručuju i kako je održavanje Parade ponosa u Sarajevu “sramota za ovaj grad”, ali su istodobno naglasio “kako bi još veća sramota bilo da žive u državi koja je sinonim za korupciju nepotizam i slovi kao najnerazvijenija zemlja Europe”.

Američki veleposlanik Eric Nelson, koji je deklarirani homoseksualac, je najavio kako će sudjelovati u povorci zajedno sa svojim partnerom kako bi na taj način dao potporu pripadnicima LGBTIQ zajednice, zbog čega je američka vojska odlučila poslati 8.000 vojnika koji će štiti povorku, a zračni prostor će osiguravati vojni zrakoplovi s američkog razarača Queen Fredy koji je zbog ovog događaja uplovio u luku Ploče.

Možda ste propustili

Na sveučilištu u Mostaru osvanuo plakat ‘Kupujmo Hrvatsko’

Sveučilište u Mostaru odlučilo je postaviti ispred svih fakulteta plakate ‘Kupujmo hrvatsko’…

Kina ukinula zakon o jednom djetetu i umjesto toga zaposlila hrvatske demografske stručnjake

Kina je konačno ukinula zakon o tome da obitelji smiju imati samo…

Čaša vode je zbog milijardu spašenih života favorit za Nobelovu nagradu za mir

Norveški odbor za Nobelovu nagradu za mir ove godine će kao laureata…

Nakon što su čuli da Hrvatska predsjedava EU, migranti krenuli natrag u Siriju

Sirijski migranti su se do te mjere prestrašili činjenice da Europskom unijom predsjedava Hrvatska, da su shvatili kako Sirija možda i nije tako loša.

Zbog zagađenog zraka u Sarajevu i muškarci počeli nositi burke

Sarajevo, najljepši grad Bosne i Hercegovine, grad s najviše ćevapa po glavi…

Alfa Romeo predstavila motor koji umjesto ulja koristi kremu za ruke kako se vozači više ne bi prljali na svakom koraku

Prljave ruke i minus na tekućem računu oduvijek su bili zaštitni znak…