sale rasprodaja

Istraživanje o navikama i ukusima hrvatskih potrošača obuhvatilo je više od tri milijuna ispitanika iz svih krajeva Lijepe Naše, a rezultati nisu bili nimalo iznenađujući. Novost je metoda ispitivanja kojom umjesto standardnoga anketnog upitnika, znanstvenici ispitanike spajaju na EEG uređaj koji u stvarnom vremu mjeri aktivnosti čeonog režnja dok se na ekranu prikazuju logotipi različitih robnih marki.

Ispitanicima smo pokazivali logotipove svih robnih marki koje se pojavljuju na hrvatskom tržištu, a EEG uređaj pratio je aktivnosti u predjelu mozga u kojem se procesuira osjećaj sreće i zadovoljstva. Iako smo u početku sumnjali da je uređaj pokvaren, jer je kod svih ispitanih pokazivao iste rezultate, pokazalo se kako je ipak riječ o društvenom fenomenu – rekao je dr. sc. P. Hilton, voditelj istraživanja.

EEG je pokazao da svi ispitani najviše vole marku Sale, bez obzira na to je li riječ o odjeći, obući, hrani ili automobilima.

To je bilo nešto nevjerojatno. Kad smo ispitaniku pokazali logotip na kojem piše Sale, čeoni je režanj u tom trenutku postao žarkocrven. Pretpostavljamo da prosječan Hrvat u tom trenutku doživi osjećaj sreće i zadovoljstva sličan onome kod orgazma – objasnio je Hilton.

Sudeći prema ovom istraživanju, Sale već ima osiguranu poziciju na hrvatskim policama i u sljedećem desetljeću, bez obzira na navalu tisuća novih robnih marki koje će doći iz EU.

Možda ste propustili

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘