remetinec

Istražni zatvor Remetinec već godinama je najposjećenija destinacija bivših članova HDZ-a i njihovih simpatizera, gdje onako odbačeni od svoje stranačke obitelji  proživljavaju posljednje dane političkog života u iščekivanju da ih proceduralna pogreška izbavi ili da eventualno prijeđu na drugu stranu – u Lepoglavu. Članove HDZ-a jako smeta što se njihovi umirovljenici nazivaju optuženima te tako okaljani ne mogu nesmetano uživati u teško stečenoj političkoj mirovini u tropskim predjelima zemaljske kugle, ploveći nesmetano bespućima offshore-a.

 – Gledajte, Remetinec je oduvijek bio upravo to – dom za starije i politički nemoćne članove naše stranke. Neki ostanu duže, neki kraće, zavisi koliko još političkog života i moći ima u njima. Sada ćemo napokon stvari nazvati pravim imenom – rekao nam je Tomislav Karamarko pritom nagovještavajući da bi i on uskoro mogao u zasluženu mirovinu.

Ova prenamjena ustanove u starački dom donosi i mnoge primjene u infrastrukturi same institucije pa je tako Karamarko već najavio digitalizaciju kompletne zgrade te uvođenje više od 5+ programa na tv prijemnike u zajedničkim prostorijama. Zbog sve češćih posjeta gradonačelnika Bandića svaki WC će biti opremljen okrenutim slavinama kako bi asocirale na fontane, a zbog Zdravka Mamića dio doma za starije i nemoćne bit će prenamijenjen u sanatorij.

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…