kamasutra

Vodeći hrvatski ekonomsko-politički stručnjaci izdali su jučer novi vodič za vladajuće elite u Hrvatskoj pod nazivom “Kamasutra za političare: 500 vodećih pozicija za nježno vođenje ljubavi s vlastitim narodom”. Prvi tom ovog epohalnog djela ima 650 stranica, a cilj vodiča jest olakšati vladajućima prepreke od nevinog flertanja s vlastitim narodom do njegovog uspješnog odvlačenja u krevet.

Na prvoj stranici knjige stoji citat poznatog Franka Underwooda iz serije Kuća od karata koji glasi: “Sve u životu se vrti oko seksa. Osim samog seksa. Seks je pitanje moći.”

U tom duhu ovaj suvereni i suvremeni vodič prosječnom političaru će demonstrirati kako nametnuti dominantni stav u ljubavnom odnosu s vlastitim narodom te na koje sve načine nakon osvojenih izbora konzumirati vašu ljubav. A kad kažemo konzumirati ljubav, onda mislimo kako taj narod staviti u što teži položaj dok mu silovito namećete reforme koje ne želi i bolne rezove od kojih vrišti. Pravo vođenje ljubavi s narodom baš kako to političari znaju i umiju.

Uz samu knjigu je priložen i dodatni DVD s video uputama, kutija prezervativa, lubrikant te glasački listić s nacrtanim penisom.

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…