Joža Manolić

Bivši hrvatski premijer Joža Manolić priznao je novinarima kako mu je 21. stoljeće jedno od najtmurnijih i najdosadnijih u njegovom životu. Joža tvrdi kako se ne sjeća niti jednog stoljeća u kojem je proteklo punih dvadeset godina a da se ništa važno nije dogodilo, kako u Hrvatskoj tako i u svijetu.

-Ne želim prejudicirati, još je rano za takve zaključke, ali ako se po zori dan poznaje, onda bi ovo stoljeće moglo biti najdosadnije u mom životu – izjavio je Manolić.

Manolić nije ni optimističan što se tiče budućnosti, vjeruje kako se ništa bitno na geopolitičkoj sceni neće dogoditi, nikakav rat, nikakav novi svjetski poredak, ništa po čemu bi ga mogao pamtiti nije na vidiku.

Kada me praprapraprapraprapraunuci budu pitali po čemu pamtim 21. stoljeće, morat ću se dobro zamisliti – tvrdi Manolić.

Bivšeg premijera je posebno rastužio impeachment Donalda Trumpa, jer mu je on bio jedina nada da se neko veliko sranje može dogoditi na svjetskoj sceni, no, kako stvari stoje, niti od toga neće biti ništa.

-Puno sam očekivao od onog malog, Putina, ali ćorak, nije taj ni do koljena Staljinu. Još nisam siguran hoće li biti šta od onog balavca iz Sjeverne Koreje, ali i on je izgleda neka tetkica – tvrdi Manolić.

Pshijatri tvrde kako je ovakvo razmišljanje potpuno normalno, posebno ako uzmete u obzir da je taj čovjek vrlo intezivno proživo prethodno stoljeće, tri rata, pet-šest smjena državnih poredaka, logično je da takvom čovjeku nedostaju veliki događaji i da mu postaje pomalo dosadno.

Možda ste propustili

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…

Novi slučaj trovanja u Rijeci: Muškaracu (43) nakon čaše mineralne dijagnosticiran prijelom podlaktice

Večeras je u KBC-u Rijeka zaprimljen novi slučaj teškog trovanja mineralnom vodom.…