miroslav skoro 2

Prije dva mjeseca Miroslav Škoro, tadašnji kandidat za predsjednika republike, gostovao je u emisiji Demokracija na Vinkovačkoj TV, te je pred TV kamerama potvrdio kako želi pomilovati Tomislava Merčepa, osuđenog ratnog zločinca, koji je zbog ubojstava civila osuđen na sedam godina zatvora. 

-Pa mene pitaju što mislim o tome, bi li pomilovao Tomislava Merčepa? Evo odgovora: Bi”, rekao je jasno tada Škoro.

Od tada su prošla dva mjeseca, Škoro na žalost nije postao predsjednik pa je tako i njegov plan ostao samo puka neostvarena želja. Upravo zato, Uprava kaznionice u Lepoglavi na izvanrednom sastanku je donijela odluku da se nesuđenom predsjedniku Republike omogući bračni posjet kako bi mogao ostvariti svoju želju i pomilovati Tomislava Merčepa.

-Mislim da je tu riječ o nekom nesporazumu, nisam ja to tako mislio – izjavio je jutros Miroslav Škoro, nakon što su novinari zatražili da prokomentira ovu odluku kaznionice.

Miroslav Škoro se tako našao u vrlo nezgodnoj situaciji. Sada je dobio priliku da održi svoje predizborno obećanje iako nije postao predsjednik. S druge strane, ukoliko sada odbije pomilovati Merčepa, mogao bi izgubiti podršku desnice koja mu takav potez jednostavno ne bi oprostila.

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…