rostilj

Osim restorana gurmanske, bio, veganske i morske hrane, Hrvatska uskoro dobiva i novu vrstu restorana. Riječ je o kioscima koji poslužuju kebabe i sendviče, a koji će uskoro postati poznati kao restorani brze probave. Ovi specijalizirani restorani namijenjeni su prije svega zahtjevnim klijentima koji nakon noćnih izlazaka imaju vrlo specifične potrebe. Nutricionisti tvrde da podgrijana peciva s egzotičnim mozaikom mesa i umaka imaju stimulativan utjecaj na probavu jer efikasno upijaju toksine i alkohol te ih ekspresno izbacuju iz tijela.

Takva kuhinja od davnina se prakticira u kulturama diljem svijeta, a njezino širenje eksplodiralo je s pojavom diskoteka i narodnjačkih klubova.

Liječnici tvrde da su restorani brze probave spasili brojne živote pa ih mnogi nazivaju i penicilinom modernog društva.

Možda ste propustili

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…

Zbog velikih gužvi u teretanama, od 1.1. vrijedi posebna regulacija dolazaka na parne i neparne dan

Zbog velikih gužvi u teretanama, od 1. siječnja vrijedi posebna regulacija dolazaka…

Devetogodišnja djevojčica namazala se kremom koja pomlađuje deset godina i nestala bez traga

Užas, horor, jeza… Slabe su to riječi da bi mogle opisati tragediju…

Na slavonskim svadbama mladenke sve ćešće moraju gađati buketom djevojke, jer ih ove više ne žele loviti

Tako barem svjedoči sve više gostiju na svadbama. Mlade su do prije…

ČUDO OD DJETETA: Šestogodišnjak iz Vinkovaca zna nabrojati sva ministarstva i državne agencije

Šestogodišnji Marko Pernar iz Vinkovaca pravo je čudo od djeteta – on…