Prosvjed
Timeshift9/Wikimedia Commons

Najveći umovi i poštena inteligencija okupljena oko pokreta “Prava i slobode”, upregnula je svoje moždane vijuge i najavila veliki prosvjed, koji zapravo neće biti prosvjed nego Festival slobode, a koji će se održati na glavnom zagrebačkom trgu 5. rujna, dva dana prije početka nastave u svim hrvatskim školama.

Organizatori žele skrenuti pažnju na neustavno ograničavanje temeljnih prava i slobode kojim je Stožer za civilnu zaštitu nametnuo građanima obvezu da nose maske, drže distancu i da redovito peru ruke. Prve dvije mjere bi nekako mogli i progutati pod izlikom očuvanja javnog zdravlja, ali obveza pranja ruku je jednostavno bila previše. Stoga su se odlučili masovno okupiti na trgu, i pokazati svima kako je korona izmišljena samo kako bi Bill Gates pod izlikom cijepljenja mogao svima ubrizgati Windows XP u krvotok. A to jednostavno nije fer, jer će čitava EU dobiti Windows 10. Čak će i Bosna dobiti Vistu.

Kako bi pokazali da su odgovorni, organizatori su odlučili da prosvjed održe dva dana prije početka školske godine, kako bi i najmlađi dobili priliku da dobiju svoju dozu nepostojeće bolesti. Klinci će svoj COVID vrlo brzo umnožiti pa će dupliće podijeliti sa svojim prijateljima u školi, a onda će svi pohrliti u zagrljaje svojim bakama.

Ali to nije sve. Festival slobode misli i na one najslabije u društvu, pa će tako ekipa koja će na trgu intezivno krišiti pravilo distance, uz glazbenu pratnju krenuti prema Domovima za starije i nemoćne. Tamo će štićenike zamoliti da otvore svoje prozore i balkone kako bi im prenijeli poruku da nisu zaboravljeni i COVID-19, a ujedno ih razvedriti glazbom i porukama ohrabrenja.

Glavna zvijezda eventa bit će DJ Tony Cetinski, koji će puštati glazbu sa subliminalnim poruke o opasnosti čipiranja prilikom cijepljenja. Tony je već u nekoliko navrata izrazio spremnost da umjesto čipiranja bude zatočen na Golom otoku, no onda je shvatio da bi tamo mogao biti usamljen, pa je sa sobom odlučio okupiti što više istomišljenika da ima za koga pjevati.

Tko će mene natjerati da se ja cijepim ako neću? Tko hoće nek se cijepi, nemam ništa protiv. Ne dam. Ja jednostavno ne dam da me netko cijepi – izjavio je Cetinski.

Lijepo je vidjeti kako se uspavana i inertna Hrvatska probudila i konačno odlučila u nečemu biti prva. Dok će npr. njemački covidioti prvo pričekati cjepivo kako bi organizirali prosvjed protiv njega, naša poštena inteligencija odlučila je djelovati preventivno. Baš kao i stanovnici Bibinja, koji su se protiv 5G mreža odlučili boriti tako što su razbili 4G odašiljač.

Možda ste propustili

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘