lopov automobil

M.Š. (43) iz Kutine, otprije poznat policiji, u noći na ponedjeljak u teško alkoholiziranom stanju ukrao je automobil Opel Vectra (2007 g.), no ujutro se predao policiji zbog, kako kaže, neizbrisive sramote. Naime, M. Š. se godinama uspješno bavi krađom vozila na četiri kotača koje poslije prodaje u dijelovima. No dosad je radio isključivo s automobilima iz VW grupacije, stoga mu je uistinu teško objasniti zašto je učinio ovakvo što.

– Ne znam kako ću pogledati ocu i bratu u oči kad čuju za ovo. Ovo je kod nas obiteljsko zanimanje, otac mi se uspješno bavio ovim poslom 40 godina, djed je dobio orden časti u Jugoslaviji nakon što je ukrao Cadillac za druga Tita. Mislim kako bi otac lakše prihvatio da sam gay nego što sam ukrao Opel – jecao je sa suzom u oku M. Š.

Opel je uz Fiat marka automobila koju niti jedan lopov koji drži do ugleda neće ni pogledati. Nitko nije siguran zašto je to tako, ali ta netrpeljivost vuče korijene još od Adama. Proizvođač Opela pokušao je promijeniti taj trend tako što je povukao alarm i centralno zaključavanje iz serijske opreme, no ni to nije pomoglo. Još ni jedan Opel, osim ovoga, nije ukraden. M. Š. je rekao kako je tu večer bio kod prijatelja gdje se opio gotovo do besvijesti, no nas je zanimalo što je presudilo da se odluči na ovakav čin.

– Kad sam krenuo kući, shvatio sam da u džepu imam šarafciger i prvo mi je palo na pamet da idem na posao. Odmah sam krenuo do parkirališta, kad tamo sve Opeli. Prvo sam mislio da sam pijan i da ne vidim dobro, ali to su sve bili Opeli. Pogledam oko sebi i pitam se je li to noćna mora ili što. Najednom sam ugledao finoga crnog Passata u daljini. Lagano sam ga otvorio, dovezao kući, parkirao i otišao spavati. Tek sam ujutro shvatio da je to bila samo fatamorgana, prokleti pelinkovac – zajecao je M. Š.

Policiji se predao odmah da susjedi ne vide što je učinio. Sad se nada da će dobiti barem pet godina zatvora kako bi imao dovoljno vremena da pročisti glavu i da se slegne prašina oko ovog skandala.

Možda ste propustili

U Vukovar sletio NLO, razbio ćirilične table i odletio nazad u svemir

Stanovnici Vukovara su u šoku, nakon što je u njihov grad sletio…

Prekinula s dečkom jer ju je pozvao doma na gledanje filma i stvarno pustio film

U Karlovcu svjedočimo nesvakidašnjem događaju koji će se zasigurno još dugo prenositi…

Prema novom ekološkom pravilniku, Golfovi I i II morat će proći dimnjačarsku provjeru prije tehničkog

Prema novom ekološkom pravilniku svi Golfovi jedinice i dvojke morat će proći…

ŠOKANTNO: Dalmatinac izgovorio riječ koja sadrži više od dva slova

Nevjerojatna vijest dolazi nam iz Omiša gdje je Dalmatinac izgovorio riječ koja…

Mačke nerijetko dopuštaju svojim ljudskim robovima da ih služe i čiste za njima

Znanstvenici su dokazali kako mačke nerijetko dopuštaju svojim ljudskim robovima da ih…

Hrabri vuk u Prološcu golim šapama napao Imoćanku i preživio

U omalenom selu Prološcu kraj Imotskog jučer se odvijala prava drama. Naime,…