zdravko mamic 1

Zdravimir Mamoslavljević, najtrofejniji hrvatski sazivatelj pressica, još je jednom privukao pažnju javnosti i zagolicao maštu svekolikog pučanstva. Na najnovijoj pressici predstavio je isprintane prepiske između Udbe i USKOK-a, između Stepinca i Isusa, između Tuđmana i Miloševića te između drugih aktera koji mu pokušavaju podvaliti.

Maminjo tvrdi da mu je prepiske poslao sam Bog te da su one nepobitni dokaz da su se svi urotili protiv njega i žele mu podvaliti krivnju.

“Mučenik Mame” tvrdi da je na najužem popisu za kanonizaciju zbog mučeništva te da mu po nevinosti može konkurirati samo Gospa pa ne shvaća zašto su se svi okomili na njega.

Hoće li ovo biti obrat koji treba njegovom slučaju, procijenite sami, a važnost ovih prepiski mnogi uspoređuju s čuvenim Panama Papers pa su im dodijelili i slično ime: Toilet Papers. Mamić sada konačno ima dokaze da mu svi pokušavaju smjestiti, a dokumentaciju koju je pokazao na društvenim mrežama prenosimo u cijelosti:

 

toalet papir

Možda ste propustili

Sizif odbio posao u USKOK-u jer vjeruje kako će na starom poslu ipak biti produktivniji

Sizif je iz USKOKA otišao nasmijan, jer mu je sada konačno jasno što su njegovi prijatelji mislili kada su ga zezali dobacujući mu da radi ‘USKOK-ov posao’.

Hasanbegović želi maknuti Grički top iz Kule Lotrščak jer simbolizira antagonizam prema Muslimanima

Zlatko Hasanbegović traži da se iz Kule Lotrščak makne Grički top jer…

Žena iz Okučana se slučajno pošpricala sprejem za impregnaciju cipela i ostala trudna

Gospođa V.Ž. iz Okučana iznenadila se kad je shvatila kako je ostala…

Uskoro počinje snimanje hororca o napuštenom brodu duhova pod nazivom ‘Slavonski Brod’

Hrvatska je već mnogo puta zbog svojih prirodnih ljepota poslužila kao kulisa…

8. MART: Kako kupiti poklon ženi koju volite a da vam supruga za to ne sazna

Istraživanje je pokazalo da svaki treći brak završi kada supruga dozna da ženi koju volite kupujete bolje poklone nego njoj. Zato detaljno čitajte ove instrukcije, jer jedan pogrešan korak i vaša supruga bi za Dan žena mogla dobiti alimentaciju.

ZET će darovati besplatne pokaze svakome tko cinka člana obitelji koji se šverca

ZET je najavio kako će od studenog svakome tko prijavi člana uže…