zalac

MINISTRICA Gabrijela Žalac koja je s nevažećom vozačkom u subotu automobilom naletjela na djevojčicu u Vinkovcima, poklonila joj je svoju najbolju bijelu haljinu s cvjetićima.

Haljinu joj je poklonila prilikom odlaska iz bolnice gdje ju je posjetila, neslužbeno doznaje NewsBar.

Dvoumila se između ostavke i hajline

Ministrica Žalac je priznala kako je dugo razmišljala što bi mogla pokloniti djevojčici i bolnici. Pokušala je sebe staviti u njenu poziciju i razmisliti što bi ona željela dobiti na poklon kada bi ju pregazila ministrica bez važeće vozačke dozvole.

Razmišljala sam da joj možda poklonim svoju ostavku, ali ona je još djete, šta djete zna šta je ostavka – izjavila je ministrica.

Ministrica je oko čitavog slučaja konzultirala i svog savjetnika za povlačenje novca iz EU fondova Marka Grubnića i vrlo brzo su došli do zaključka kako djevojčice najviše vole haljine. Bez razmišljanja je uzela svoju bijelu haljinu s uzorkom cvijeta koju nosi još od trećeg razreda osnovne škole i poklonila ju djevojčici u bolnici.

Mislim da joj se haljina jako svidjela i da nije plakala od bolova vjerojatno bi plakala od sreće – kroz suze je prozborila ministrica.

Ministrica je iskoristila ovu priliku i kako bi skrenula pažnju na brojnu djecu koja stradaju u prometu a koja nemaju tu sreću da ih pregazi ministrica bez važeće vozačke dozvole, pa na kraju završe u bolnici bez haljine ili nedaj Bože – bez krunice.

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…