16651 n

Mišo Kovač digao je ruke od pjevanja, a publika je to shvatila kao poziv da zapjeva refren. Refren se orio sve dok Mišo nije ponovno spustio ruke pa izgleda da je legenda hrvatske estrade slučajno snimila još jedan live album.

Mišo kaže da je duboko dirnut ovom gestom te da sada napokon shvaća radost koju su doživljavali njegovi obožavatelji svaki put kada bi on napravio gestu podizanja ruke.

Stručnjaci kažu da su takve geste vrlo moćne i mogu izazvati opći trans, što se posebno očitovalo u Njemačkoj sredinom 20. stoljeća. No, u ovom slučaju je opći trans osvježio pjevački elan starog majstora pa je već dobio ponudu za glazbenu suradnju.

Iz povjerljivih izvora saznajemo da se radi o suradnji s Markom Perkovićem Thompsonom, s kojim ga veže ljubav prema dizanju ruke. Njihov zajednički singl bit će obrada dječje domoljubne pjesmice “Kad si sretan, digni ruku ti u zrak”.

Možda ste propustili

Hrvati šalju mailove Bill Gatesu s molbom da Cetinskom ugradi čip s opcijom ‘mute’

Poznatom hrvatskom pjevaču Toniju Cetinskom bila je dovoljna jedna objava na Facebooku…

Brazzers u potrazi za porno glumcima koji mogu snimati s metar i pol udaljenosti

Brazzers se pridržava naputaka Svjetske zdravstvene organizacije pa su već nabavili objektive i usmjerene mikrofone za snimanje iz daljine no sada muku muče s pronalaskom glumaca za snimanje sa sigurne udaljenosti.

Maja Šuput iznenadila fanove fotografijom bez šminke i filtera

Dan je počeo normalno, no ono što je usljedilo ostat će zapamćeno kao Instagram Apokalipsa.

Zbog koronavirusa koncert Nine Badrić u Areni održat će se bez publike

Nina Badrić je pristala održati koncert bez publike jer ju ionako nitko i ne sluša, no, pitanje je kako će takav angažman prihvatiti legendarni Mišo Kovač koji uskoro planira svoj novi koncert.

Istraživanje: Od strane glazbe hrvatski tinejdžeri najviše slušaju srpske narodnjake

Strana glazba još je uvijek najpopularnija među tinejdžerima pa tako srednjoškolci i…