giphy

Sinoć je održana debata potpredsjedničkih kandidata Mikea Pencea i Kamale Harris, koja je po mnogima najvažnija debata ovogodišnjih izbora u SAD-u. Za razliku od sučaljavanja Trump – Biden, koji je izgledao više kao svađa dvojice srednjoškolaca, ovo je sučaeljavanje djelovalo ipak malo civiliziranije i uz znatno manji broj upadica i repliki. Naglasak je naravno, bio na pandemiji koronavirusa, gorućem pitanju u izbornoj kampanji.

Pence i Harris su preuzeli su ulogu glasnogovornika Trumpa i Bidena, budući da je jedan od njih zauzet plaćanjem Facebook oglasa o tome kako ima prirodni imunitet na koronavirus, a drugi je toliko star da ga moraju čuvati pod staklenim zvonom kako bi poživio bar do izbora. Debata se održala u Salt Lake Cityju, a svi sudionici su bili odvojeni pregradama od plexiglasa, jer očito, nitko od njih nema prirodni imunitet kao Donald Trump.

giphy

U trenutku kada se učinilo kako će debata postati ozbiljna i da će u fokus doći teme koje muče američko društvo, show je ukrala muha balegarka koja je nije mogla pronaći WC pa je sletjela na najsličniju stvar u studiju – na glavu američkog potpredsjednika Mikea Pencea. Tamo je odmarala pune dvije minute te je tako postala je glavna zvijezda večeri.

Čitava situacije je dobila hashtag #FlyGate, a a prema posljednjim istraživanjima muha trenuno ima bolji rejting od oboje potpredsjedničkih kandidata.

Možda ste propustili

BREAKING NEWS: Trump nominiran za Nobelovu nagradu za mir

Ponekad se u svijetu pojavi vijest koja zaslužuje da je NewsBar prenese u originalnom i neizmjenjenom obliku. Ovo je jedna od tih vijesti.

Donald Trump ozdravio nakon što mu je Bill Gates ubrizgao Vista/XP koktel cjepiva

Američki predsjednik Donald Trump primio je dozu eksperimentalnog lijeka tijekom dana, objavio…

Donald Trump pomirio Srbiju i Kosovo, uskoro stiže u Hrvatsku pomiriti influencere i restorane

Američki tatica Donald Trump na društvenim se mrežama pohvalio fotografijama na kojima…

Proizvođači cjepiva za koronu masovno odustaju od testiranja, pogledajte jezive nuspojave

Najveće farmaceutske kompanije i sveučilišta objavila su zajedničko pismo u kojem najavljuju…

Vučić Trumpu u zamjenu za kemijsku olovku potpisao pravo prve bračne noći na pet godina

Američki predsjednik Donald Trump objavio je u petak da su Srbija i Kosovo normalizirali…

Jeff Bezos sada i službeno ima više novca nego što HDZ može ukrasti

Osnivač Amazona Jeff Bezos, među prijateljima poznatiji kao ‘inače moj jako dobar prijatelj’,…