giphy

Sinoć je održana debata potpredsjedničkih kandidata Mikea Pencea i Kamale Harris, koja je po mnogima najvažnija debata ovogodišnjih izbora u SAD-u. Za razliku od sučaljavanja Trump – Biden, koji je izgledao više kao svađa dvojice srednjoškolaca, ovo je sučaeljavanje djelovalo ipak malo civiliziranije i uz znatno manji broj upadica i repliki. Naglasak je naravno, bio na pandemiji koronavirusa, gorućem pitanju u izbornoj kampanji.

Pence i Harris su preuzeli su ulogu glasnogovornika Trumpa i Bidena, budući da je jedan od njih zauzet plaćanjem Facebook oglasa o tome kako ima prirodni imunitet na koronavirus, a drugi je toliko star da ga moraju čuvati pod staklenim zvonom kako bi poživio bar do izbora. Debata se održala u Salt Lake Cityju, a svi sudionici su bili odvojeni pregradama od plexiglasa, jer očito, nitko od njih nema prirodni imunitet kao Donald Trump.

giphy

U trenutku kada se učinilo kako će debata postati ozbiljna i da će u fokus doći teme koje muče američko društvo, show je ukrala muha balegarka koja je nije mogla pronaći WC pa je sletjela na najsličniju stvar u studiju – na glavu američkog potpredsjednika Mikea Pencea. Tamo je odmarala pune dvije minute te je tako postala je glavna zvijezda večeri.

Čitava situacije je dobila hashtag #FlyGate, a a prema posljednjim istraživanjima muha trenuno ima bolji rejting od oboje potpredsjedničkih kandidata.

Možda ste propustili

Kao osvetu za burek sa sirom, Bosanci počeli peći štrukle s mesom

Sukob oko bureka sa sirom kulminirao je izravnim napadom Bosne i Hercegovine…

Donald Trump tvrdi kako je u bolnici Walter Reed vidio žute i zelene vragove

Predsjednik SAD-a Donald Trump u ponedjeljak je napustio vojnu bolnicu Walter Reed kod Washingtona…

Zbog zagađenog zraka u Sarajevu i muškarci počeli nositi burke

Sarajevo, najljepši grad Bosne i Hercegovine, grad s najviše ćevapa po glavi…

Nakon što su čuli da Hrvatska predsjedava EU, migranti krenuli natrag u Siriju

Sirijski migranti su se do te mjere prestrašili činjenice da Europskom unijom predsjedava Hrvatska, da su shvatili kako Sirija možda i nije tako loša.

PUTIN U ŠOKU: Ne može vjerovati da je netko u Rusiji otrovao šefa oporbe i to još bojnim otrovom

Vijest kako je ruski oporbeni političar Aleksej Navaljni otrovan nervnim agensom novičokom…

Proizvođači cjepiva za koronu masovno odustaju od testiranja, pogledajte jezive nuspojave

Najveće farmaceutske kompanije i sveučilišta objavila su zajedničko pismo u kojem najavljuju…