bacic jandrokovic cenz

Prava tragedija pogodila je malo selo u Dalmatinskoj zagori koje se suočilo s nesvakidašnjom situacijom. Naime, u svojoj sredini pronašli su neobičnog stvora kojem nisu znali podrijetlo. Jedni seljani tvrdili su da je riječ o izvanzemaljcu dok su drugi bili sto posto sigurni da je riječ o Srbinu.

Nakon što su ga poškropili svetom vodom, izložili češnjaku, križu i Thompsonovoj glazbi te se uvjerili da nije riječ o Srbinu, pao im je kamen sa srca. No, taj isti kamen uskoro su podignuli jer im se nije svidjelo da u svojoj sredini imaju nešto neobično i drugačije.

Naime, “čudovište” je rođeno s tijelom Lidije Bačić i licem Gordana Jandrokovića pa su seljani odustali od daljnjih analiza i prozvali ga nakazom. Kada im je dosadilo pokušavati objasniti čudnovato biće, naoružali su se do zuba vilama i kamenjem, koje im je prethodno palo sa srca, i odlučili kamenovati nesretnicu. Kako doznajemo, bilo im je šteta da takvo lice upropasti jednu tako lijepu djevojku pa su joj odlučili prikratiti muke.

S obzirom na to da je bila riječ o neidentificiranom biću, kamenovanje nije završilo u lokalnim vijestima već samo na internetskim stranicama i forumima posvećenim paranormalnim pojavama. Na jednoj je stranici objavljena i slika ovog “čudovišta”, koje je prozvano Dalmatinskom čupakabrom. Autentičnu fotografiju s mjesta događaja prenosimo u nastavku, ali vas upozoravamo da je gledate na vlastitu odgovornost:

bacic jandrokovic

Možda ste propustili

Ako mislite da korona nije opasna pogledajte kako izgledaju ljudi koji su preživjeli izolaciju

Pandemija koronavirusa ostavila je neizbrisive posljedice na naš život. Dva mjeseca lockdowna…