debilana

U žestokoj konkurenciji reality emisija koje se stalno vrzmaju po malim ekranima, gledateljima je često teško procijeniti tko je najveći debil. U Hrvatskoj vlada stvarno velika konkurencija, bilo da je riječ o Big Brotheru, Ljubav je na selu, Vladi, Saboru, poslodavcima, zaposlenicima, primitivcima, glasačima HDZ-a, glasačima SDP-a, ironičnim glasačima Živog zida, nesvrstanima, ravnozemljašima, antivakcerima ili autoru ovog teksta.

Konkurencija je toliko oštra da je zapravo nemoguće odrediti najveće debile. Zbog toga se u Hrvatskoj pokreće reality show koji će destilirati formulu dosadašnjih reality emisija i usredotočiti se na ono najbitnije. Istraživanja su pokazala da publika obožava gledati debile, čak i ako to ne želi priznati, a novi show vodit će se onime što gledatelji rade, a ne što pričaju.

Zbog toga će novi show nositi ime “Hrvatska traži debile”, a kada se pronađu dostojni, bit će raspoređeni po emisijama kao što su “Debil je na selu”, “X debil”, “Big Debil”, “Debil kraljica” i “Ovaj debil zvuči poznato”.

Iz produkcije poručuju da će novi koncept dokinuti potrebu za ostalim reality emisijama jer smatraju da su pogodili srž koncepta. Hoće li se njihova prognoza i ostvariti, tek treba vidjeti.

Možda ste propustili

Ako mislite da korona nije opasna pogledajte kako izgledaju ljudi koji su preživjeli izolaciju

Pandemija koronavirusa ostavila je neizbrisive posljedice na naš život. Dva mjeseca lockdowna…