holding

Državni zavod za statistiku objavio je zabrinjavajuće podatke koji sugeriraju da bi naša najjača grana gospodarstva uskoro mogla potpuno nestati.

Dakako, riječ je o nepotizmu koji je zapao u velike probleme jer zbog niskog nataliteta ponestaje rodbine za zapošljavanje.

Dodatni problemi nastali su iseljavanjem jer sve više članova obitelji odlazi raditi u inozemstvo. Stručnjaci za sada ne vide kraj padu nepotizma, no već su sastavljene stručne skupine koje rade na osmišljavanju rješenja. Predvodnik skupine je jedan od inovatora i pionira nepotizma u Hrvata koji je htio ostati anoniman, a na prvom je sastanku predložio plan proširenja obitelji.

Kako kumovi ne trebaju biti u krvnom srodstvu, zalaže se za pokumljavanje stanovništva te smatra da će nepotizam ponovno procvasti ako se svi međusobno počnu oslovljavati s ‘kume’ i ‘rođo’.

Možda ste propustili

Čitajte sitna slova: Nova ZET karta za 4 kune ne uključuje sjedeće mjesto

Iz udruge potrošača upozorili sve korisnike ZET-ove nove karta od četiri kune…

Hrvatska ušla u Guinnessovu knjigu rekorda kao zemlja s najviše upisanih vlasnika po zemljišnoj čestici

Hrvatska je ušla u Guinnessovu knjigu rekorda kako zemlja s najviše upisanih…

Istraživanje je pokazalo kako razvedenim muškarcima nije jasno zašto ih s bivšom suprugom napuste i vilenjaci koji spremaju stvari po kući

Istraživanje je pokazalo kako razvedenim muškarcima nije jasno zašto ih s bivšom…

8. MART: Kako kupiti poklon ženi koju volite a da vam supruga za to ne sazna

Istraživanje je pokazalo da svaki treći brak završi kada supruga dozna da ženi koju volite kupujete bolje poklone nego njoj. Zato detaljno čitajte ove instrukcije, jer jedan pogrešan korak i vaša supruga bi za Dan žena mogla dobiti alimentaciju.

Batman tvrdi da se najradije druži sa Supermanom jer ovaj uvijek doleti na kavu

Maskirani osvetnik iz Gotham Cityja u intervjuu za američki Playboy otkrio je…

U zagrebačkom restoranu došlo je do incidenta, nakon što je konobar zabunom feministkinji umjesto graha, donio grah s kobasicom

Nakon što joj je konobar zabunom umjesto normalnog grah variva, donio onaj…