POLICIJA
ILUSTRACIJA/N!

Priča o nesretnom Anđelku Kovačević (57) iz Banovca kod Tovarnika, kojeg je na povratku iz Vinkovaca pregazio svećenik, koji je pritom pobjegao s mjesta događaja, nakon čega ga je opljačkao djelatnik Hitne pomoći koja je došla po njega, sada je dobila svoj epilog. Policija je prilikom obavljanja istražnih radnji utvrdila kako unesrećeni prilikom šetnje na otvorenome nije nosio zaštitnu masku koja je bila propisana od strane Stožera civilne zaštite, zbog čega je nesretni muškarac zaradio kaznenu prijavu.

-To naprosto izgleda nije bio moj dan. Prvo me pokupi automobil, onda me opljačka Hitna pomoć pa dobijem i kaznu zbog maske. Ali znate kako kažu, moglo je biti i gore. Mogao sam završiti u kanalu u Ivankovu – izjavio je nesretni Kovačević.

Mještani Tovarnika s nevjericom prepričavaju priču o pregaženom i opljačkanom susjedu koji je svojim nenošenjem maske ugrozio zdravlje djelatnika hitne koji ga je pljačkao na putu do bolnice.

-On je uvijek bio fin i pristojan, uvijek je pozdravljao, nitko nije ni slutio da bi mogao biti pregažen i opljačkan bez maske – izjavila je Anđelkova susjeda, vidno šokirana spoznajom kako je godinama živjela pokraj monstruma koji se šetao cestom bez maske.

Kriminalistički odjel PU Vukovarsko-srijemske županije je potvrdio kako se provodi opsežna istraga te da će protiv Anđelka biti podignuta kaznena prijava zbog svjesnog ugrožavanja zdravlja djelatnika hitne pomoći koji ga je opljačkao, za što je propisana kazna zatvora do deset godina.

Djelatnik hitne pomoći koji ga je opljačkao trenutno se nalazi na plaćenom dopustu zbog šoka kojeg je pretrpio uslijed spoznaje kako pljačka unesrećenog muškarca bez zaštitne maske. On je najavio i građansku tužbu protiv Anđelka jer je izbjegavanjem nošenja maske svjesno ugrozio zdravlje djelatnika hitne pomoći dok su ga na putu do bolnice pljačkali.

Možda ste propustili

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…