slavonski brod

Slavonski Brod zadesila je nova ekološka katastrofa nakon što su političari odlučili reagirati na prethodnu katastrofu zbog koje građani već danima nemaju vode. Političari su reagirali tako što su nahrupili u Slavonski Brod okruženi kamerama i poručili građanima da ih može spasiti jedino glasanje za njih.

Političari su podijelili i informativne letke u kojima educiraju građane kako glasati u uvjetima bez pitke vode, a otvorili su i humanitarne šatore u kojima svi građani mogu donirati za njihove političke kampanje.

Nažalost, sav taj trud političara samo je dodatno nadražio osjetljivu biosferu Slavonskog Broda pa je tako došlo do nove ekološke katastrofe. Naime, količina političkih sranja po metru kvadratnom nadmašila je preporučene doze pa sada cijeli grad zaudara po balegi.

Ova najnovija ekološka katastrofa privlači manje poznate političare koji su odlučili iskoristiti priliku i predstaviti se biračima. Zbog lančane reakcije političkog neukusa i katastrofa, politički vrh razmišlja o relokaciji Sabora i Vlade u Slavonski Brod jer je tamo trenutačno više politikantstva po metru kvadratnom nego na Markovom trgu.

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…