plenkovic dalic

Andrej Plenković i Martina Dalić nedavno su se našli u seks skandalu. Index je objavio mailove Martine Dalić iz kojih se vidi da su u perverznim igricama oko Agrokora prvo stavili narodu povez preko oči, a onda seksualno općili s njim.

Ovakvo j… naroda u zdrav mozak podiglo je mnogo prašine kada su detalji procurili u javnost, no izgleda da su strastvene reakcije bile ishitrene.

Naime, Plenković i Dalić tvrde da su općili s narodom za opće dobro jer su samo htjeli spašavati poslove, poglavito svoje.

Njihov humanitarni rad skoro je prošao nezapaženo te su na pressici priznali da im je laknulo što je njihov mučenički i dobrotvorni rad konačno postao javan. Naglasili su da im je spašavanje poslova i fotelja najveća životna ambicija te da su ponosni na svoj dosadašnji rad.

Hoće li ovaj par ekselans ispuniti životnu misiju i sačuvati svoja radna mjesta ili će im sve upropastiti narod koji je do sada šutke podnosio njihove perverzne igrice, tek treba vidjeti. No, sudeći prema popularnosti “50 nijansi sive” i HDZ-a u Hrvatskoj, dalo bi se naslutiti da narod uživa u podčinjenom položaju i da će svoje domine još jednom nagraditi na sljedećim izborima.

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…