plenkovic dalic

Krešimir Žunić, šef APN-a, koji je kupio POS-ov stan samo zato jer se bojao što će premijer reći ako sazna da ima samo jednu nekretninu, konačno može odahnuti. Premijer se po običaju, s njegovim slučajem upoznao preko medija, te ga je rano jutros pozvao na razgovor kako bi mu razjasnio sve detalje.

Žunić je premijeru objasnio kako mu je taj stan bio potreban da bi se mogao fokusirati na goruće probleme hrvatskog društva, na što se premijer nasmijao i pohvalio ga za odgovorno postupanje.

Kada netko u ovim teškim trenucima kaže da se želi posvetiti gorućim problemima hrvatskog društva, to znači da se taj čovjek sigurno bavi korona virusom, i takvi ljudi zaslužuju moje povjerenje – izjavio je premijer nakon sastanka.

Premijer je dodao kako je ova Vlada postavila visoke moralne i etičke standarde za sve ministre i javne dužnosnike te da su uveli nultu stopu tolerancije na ignoriranje korona virusa. Pohvalio se i kako je on prvi premijer koji je smjenio četrnaest ministara jer se nisu dovoljno brinuli o ovoj epidemiji, te da je spreman i sam podnjeti ostavku, ukoliko bi se pojavili dokazi da ne brine dovoljno o korona virusu.

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…