bsb

Pop zvijezde devedesetih preko noći su zasjale sjajem tisuću zvijezda, samo da bi jednako iznenada utrnule. Brojni momački i djevojački bendovi, dance senzacije i rap entuzijasti palili su i žarili top listama, no kako su iščezle devedesete, tako se i njima izgubio svaki trag. Ipak, mnoge od njih odlučile su revitalizirati svoju karijeru nošeni valovima nostalgije pa pripremaju veliki humanitarni koncert. Svi prihodi od koncerta bit će korišteni za spas zvijezda devedesetih, koje se nadaju još jednom vratiti u prvi plan, barem na jednu noć. Ako se koncert pokaže profitabilnim, razmišljaju i o cijeloj turneji humanitarnih koncerata jer bi si tako mogli konačno osigurati mirovinu.

Pop ikone devedesetih nesebično su se spremne odreći svojih uredskih i poduzetničkih poslova za ovaj plemenit cilj pa se nadaju da će i publiku obuzeti humanitarni duh nostalgije.

Možda ste propustili

Brazzers u potrazi za porno glumcima koji mogu snimati s metar i pol udaljenosti

Brazzers se pridržava naputaka Svjetske zdravstvene organizacije pa su već nabavili objektive i usmjerene mikrofone za snimanje iz daljine no sada muku muče s pronalaskom glumaca za snimanje sa sigurne udaljenosti.

Maja Šuput iznenadila fanove fotografijom bez šminke i filtera

Dan je počeo normalno, no ono što je usljedilo ostat će zapamćeno kao Instagram Apokalipsa.

Hrvati šalju mailove Bill Gatesu s molbom da Cetinskom ugradi čip s opcijom ‘mute’

Poznatom hrvatskom pjevaču Toniju Cetinskom bila je dovoljna jedna objava na Facebooku…

Zbog koronavirusa koncert Nine Badrić u Areni održat će se bez publike

Nina Badrić je pristala održati koncert bez publike jer ju ionako nitko i ne sluša, no, pitanje je kako će takav angažman prihvatiti legendarni Mišo Kovač koji uskoro planira svoj novi koncert.

Istraživanje: Od strane glazbe hrvatski tinejdžeri najviše slušaju srpske narodnjake

Strana glazba još je uvijek najpopularnija među tinejdžerima pa tako srednjoškolci i…