prvasic maska

Nakon što je jučer u medije izašla informacija o tome kako je Željko Kolar, župan Krapinsko-zagorske županije, za 100.000 kuna naručio prevelike maske koje su potpuno beskorisne, jutros se pojavila informacija koja bi mogla tu vijest demantirati. Naime, mali Luka Žegnjar (7) iz Zaboka, učenik prvog razreda osnovne škole, danas nije došao na nastavu jer mu je baka zabunom uzela masku i obukla ju umjesto gaća. S obzriom kako prvašić nije imao zamjensku masku, morao je izostati iz škole.

-Gdje su sada svi oni bešćutnici koji su tvrdili kako je župan naručio potpuno beskorisne maske? Maske možda jesu malo velike, ali da su beskorisne dječakova baka ih ne bi mogla koristiti, zar ne – pohvalio se na svom Facebooku profilu župan Kolar.

Baka Marica nije skrivala svoje oduševljenje novim maskama, tj. novim gaćama, koje su vrlo komotne i prozračne, budući da su izrađene od jeftinog platna. “Probala sam ja oblačiti i one KN95 i FFP2 maske, ali to bude tijesno, zagušljivo, nema nikakve ventilacije. Baš mi je drago što je župan naručio ovakve maske i žao mi je što nisam glasala za njega na izborima” – pohvalila se Lukina baka Marica.

Luka ne treba strahovati. Lokalni dobavljač ovih maski tvrdi kako se maske skupljaju nakon nekoliko uzastopnih pranja, tako da će Luka svoju masku zasigurno dobiti natrag nakon što ih baka nakon nekoliko dana nošenja opere na visokoj temperaturi.

Župan je apelirao na škole iz čitave županije da pokušaju odgoditi nastavu za tjedan-dva kako bi bake iz čitavog Zagorja dobile prilku da nekoliko dana nose maske kao gaće te ih nakon nekoliko otkuhavanja vrate smanjene, svježe i dezinficirane svojim unucima za školu.

Možda ste propustili

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…