putin trump

Američke obavještajne agencije otkrile su da Rusi već godinama ucjenjuju Trumpa gnjusnim snimkama njegovih javnih nastupa.

Američka javnost zgrožena je spoznajom da su Rusi u posjedu snimaka Trumpovih javnih govora, isječaka iz televizijskih emisija te snimka debata i tiskovnih konferencija.

Na snimkama su zabilježene seksističke, ksenofobne i lažne izjave kojima je strana sila ucjenjivala budućeg američkog predsjednika kako bi zastupao svoje interese. Putin i Trump zanijekali su bilo kakvu mogućnost ucjene u zajedničkom priopćenju. Priopćenje su snimili u sauni jer su željeli ukazati na opuštenu i prijateljsku narav odnosa između dviju država.

Na snimci se zaklinju da su Amerika i Rusija u odličnim i otvorenim odnosima. To su vrlo slikovito pokazali i šaljivim skečem iz saune u kojem je Putin u dominantnoj poziciji ljubavnog klinča.

Možda ste propustili

Zbog zagađenog zraka u Sarajevu i muškarci počeli nositi burke

Sarajevo, najljepši grad Bosne i Hercegovine, grad s najviše ćevapa po glavi…

Trump uvodi zabranu popularnih gifova jer mu zvuče previše arapski

Američki predsjednik Donald Trump uvodi zabranu upotrebe popularnih gifova jer mu taj…

Na sveučilištu u Mostaru osvanuo plakat ‘Kupujmo Hrvatsko’

Sveučilište u Mostaru odlučilo je postaviti ispred svih fakulteta plakate ‘Kupujmo hrvatsko’…

Nakon što su čuli da Hrvatska predsjedava EU, migranti krenuli natrag u Siriju

Sirijski migranti su se do te mjere prestrašili činjenice da Europskom unijom predsjedava Hrvatska, da su shvatili kako Sirija možda i nije tako loša.

SAD vraća 50.000 hrvatskih pištolja jer su istrenirani da pucaju samo na Srbe

Američki policajci su isprva bili uvjereni da su hrvatski pištolji neispravni jer nisu mogli pucati, ali hrvatska tvrtka im je poslala objašnjenje da pištolji rade sasvim normalno – kada su upereni u metu prave nacionalnosti

Američki stručnjaci sumnjaju Latvija i Litva ipak nisu ista država

Vodeći američki stručnjaci za geografiju došli su do otkrića koje je zapanjilo…