maras

Poznati SDP-ov saborski zastupnik Gordan Maras nemalo se iznenadio kada je jučer ujutro došao u središnjicu stranke te se nije mogao spojiti na stranački wifi.

Marasa je uskoro počela oblijevati Facebook apstinencijska kriza te je sav uznojen počeo povlačiti stranačke kolege za rukav uz povike “ej, imaš šifru za wifi”, “ej, daj, daj…” no, na njegove apele se nitko nije odazivao.


Saznajemo kako je naredba za promjenu lozinke wifija te uskraćivanje iste Marasu došla ni manje ni više nego iz samog vrha, od Davora Bernardića, koji je na ovaj način odlučio ukazati na Marasov problem te mu pružiti pomoć pri izvlačenju iz pakla društvenih mreža.

Marasa je kriza toliko pogodila da je uskoro istrčao van iz središnjice stranke te običnom kemijskom olovkom počeo pisati statuse po zidu obližnje zgrade na Iblerovom trgu što je bar nakratko utažilo njegove apetite te ublažilo krizu nestašice facebooka.

Nakon toga je prolaznike počeo moliti da mu “lajkaju” status, ali bezuspješno. Za kraj doznajemo kako su u SDP-u shvatili da je cijela stvar otišla predaleko te će Marasu organizirati intervenciju gdje će mu svi članovi vrha stranke ispričati kako se osjećaju zbog njegovih problema s Facebookom.

Možda ste propustili

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…