cvetojevic

Direktor Facebooka za jugoistočnu Europu, Jugoslaven Saša Cvetojević, poznatiji kao čovjek koji vozi automobil nazvan po Srbinu Nikoli Tesli, u osvetničkom naletu je najavio kako će iskoristiti svoje ovlasti kako bi blokirao Facebook profile svim Hrvatima i onima koji se tako osjećaju…

Sad kada ste pročitali naslov, moramo vas razočarati. Saša Cvetojević nije šef Facebookovog ureda za Hrvatsku. Zapravo, takav ured uopće ne postoji.

Ako ste povjerovali u tu vijest, smjesta prestanite koristiti internet. To nije za vas. Također, smjesta uništite svoju osobnu iskaznicu. Ni izbori nisu za vas.

Osim toga, trebate znati da portali koji završavaju na ‘o’, poput portala; dnevno, tjedno, mjesečno, direktalno i analno nisu news portali nego fake-news portali. Nešto poput News Bara, samo što se nakon njihovih članaka ne smijete nego u Google mahnito upisujete riječi: ”samša cvejotević fesbuk šetnik”

PS. Ako niste shvatili ovaj članak, iščupajte si router iz zida i bacite ga u smeće. I da, šerajte ovaj članak, jer svi mi imamo bar nekoliko facebook prijatelja kojima bi on mogao pomoći.

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…