skoro jajan braco

Miroslav Škoro počeo je s ozbiljnim razgovorima kako bi okupio ozbiljna i odgovorna lica za nositelje lista u svim izbornim jedinicama. Nakon što je trećoj izbornoj jedinici kao nositelj liste potvrđen nositi Davor Dretar Drele, a u osmoj Željko Pervan pojavile su se kritike kako Škoro na račun komičara koji nemaju dovoljno aktivnog političkog iskustva. Stoga je Škoro odlučio na liste u prvoj i drugoj izbornoj jedinici odlučio postaviti dva poznata imena s dugogodišnjim političkim iskustvom – Bracu i Jajana.

Jajan, po struci obični novinar, jedan je od osnivača Flašističke stranke koja je dugi niz godina bila na vlasti u Republici Peščenici. Uz to je izuzetno je popularan u prvoj izbornoj jedinici. Braco je s druge strane u Republici Peščenici obnašao dužnost ministra unutrašnjih poslova, a uz dugogodišnje policijsko iskustvo poznat je i kao veliki borac za prava romske nacionalne manjine – čije će glasove Domovinski pokret sigurno dobiti s ovom akvizicijom.

-Ovo nije kjaj, ovo nije niti pocjetak kjaja, ali je defitivno kjaj pocetka – prokomentirao je kratko Jajan svoj novi politički angažman.

Škoro se nada kako će politički kapital Jajana i Brace nadomjestiti političko neiskustvo Pervana i Dreleta, te da će birači prepoznati Domovinski pokret kao ozbiljnu stranku koja je spremna preuzeti odgovornost jednako ozbiljno poput Davora Bernardića. Vijest o ponovnom političkom angažmanu dvojice iskusnih političara Jajana i Brace oduševila je stanovnike Republike Peščenice te je ponovno probudila staru ideju u velikom ujedinjenju Republike Hrvatske i Republike Peščenice u Peščeničko-Hrvatsku Federaciju.

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…