bb

Stanarke Big Brother kuće Lucija i Anči morale su se ljubiti pred kamerama u sklopu dnevnog zadatka podizanja gledanosti, što je Bog oštro osudio. Bog u konzervativnim krugovima slovi kako veliki protivnik homoseksualnosti pa konzervativci smatraju da se ona treba prakticirati u intimi svojeg doma ili s ministrantima. U svakom slučaju, podalje od malih ekrana ili javnih prostora.

Zbog toga niti ne čudi opće veselje koje je uslijedilo među konzervativcima kada je Bog kaznio homoseksualistice Luciju i Anči za njihov veliki grijeh na malim ekranima. Desničarska stranica BigBog posvećena je svakodnevnom vjerskom pokrivanjem emisije Big Brother te im ne promiče niti jedan detalj. Na stranici pokrivaju čak i događaje koje nisu zabilježile kamere jer imaju cijeli stručni tim koji se bavi spekulacijama, koje iznose kao činjenice.

Jedna od tih spekulacija jest da su Lucija i Anči nakon konzumiranja poljubaca pred kamerama otišle vršiti intimu pod plahte gdje su oskvrnule sve božje zakone i prevrtale se u klupku zabranjene ljubavi. Na stranici su detaljno opisane i ilustrirane sve radnje koje su djevojke navodno vršile, a ilustracije su toliko vulgarne da smo morali cenzurirati čak i zamagljene slike.

cenzura

Nakon sočnog opisa u 11 kartica teksta, uslijedio je i odlomak koji se odnosi na božju kaznu djevojkama. Naime, djevojke su zbog homoseksualnog odnosa navodno dobile gonoreju i zatrudnjele te ih se odrekla obitelj. Tako teške posljedice za homoseksualno vršenje nisu zabilježene još otkako je svećenik premješten u drugu župu zbog sličnog ponašanja. Zbog toga konzervativni gledatelji apeliraju da se djevojke najoštrije kazni i premjesti u tajnu kuću.

Možda ste propustili

Ako mislite da korona nije opasna pogledajte kako izgledaju ljudi koji su preživjeli izolaciju

Pandemija koronavirusa ostavila je neizbrisive posljedice na naš život. Dva mjeseca lockdowna…