beskucnik 2a

Stožer za civilnu zaštitu objavio je kako su policijski službenici PU Splitsko-dalmatinske evidentirali još jedan slučaj osobe koja se nije pridržavala sigurnosne mjere kućne izolacije. Riječ je o muškarcu S. Ž. (44) iz Splita, koji je zatečen kako spava pokraj kontejnera na javnoj površini iako mu je određena mjera stroge kućne izolacije od mjesec dana koja traje do 17. travnja 2020.

Muškarac se pokušao izvući argumentima kako je beskućnik i kako nema gdje biti u izolaciji, no policija nije prihvatila njegovu argumentaciju.

-Ako u izrečenoj mjeri jasno piše da je obvezna kućna izolacija, onda nikakve isprike ne mogu biti prihvaćene. Ako uvažimo ovaj argument što je sljedeće? Onda će nam se javljati i oni što žive u stanovima da ne mogu biti u kućnoj izolaciji jer nemaju kuću nego stan? Pa nisu policajci idioti – izjavio je policajac koji je beskućniku napisao kaznu.

Beskućnik je na kraju prihvatio kaznu ali je zamolio policajce da mu istu pošalju na kućnu adresu, budući da se baš spremio za grad i nije ju imao gdje spremiti. Policajci su pristali na njegov prijedlog te su ga još jednom opomenuli da kaznu podmiri čim mu stigne na kućnu adresu, jer će mu u suprotnome poslati policijsku patrolu na kućna vrata.

NewsBar je satirični portal, vijesti koje čitate su izmišljene kako bi vas zabavile, nasmijale i pomogle vam da prebrodite ovu tešku situaciju. Još jednom vas pozivamo da slušate obavijesti i preporuke Stožera za civilnu zaštitu i ostanete doma. A budući da je poznato kako je smijeh je lijek, budite slobodni podijeliti ovaj članak i nasmijati svoje prijatelje.

Možda ste propustili

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘