thompson

Marko Perković Menadžer, menadžer Marka Perkovića Thompsona, potvrdio nam je da je Srbija ponudila dva milijuna eura našem najprestižnijem pjevaču. Srbija je odlučila pod svaku cijenu pobijediti na Euroviziji pa se ovaj put za pobjedu odlučila izboriti promoviranjem duha zajedništva i praštanja.

Srbija želi da ih Thompson na Euroviziji predstavlja svojom pjesmom “Bojna Čavoglave” jer smatraju da će time osvojiti glasove svih susjednih zemalja, ali i međunarodne zajednice. Ovom gestom žele poručiti da su oprostili Hrvatskoj te da zaslužuju pobjedu na Euroviziji.

Kako saznajemo od menadžera, Thompson još nije odlučio hoće li nastupiti, no već je dobio podršku od brojnih desničarskih stranaka i skupina prijatelja. Od stranaka ga je prvi podržao HDZ, a odmah im se pridružila i grupa prijatelja “U ime obitelji” koji su zajedno poručili da je to dobra prilika za promoviranje starohrvatskih vrijednosti i pozdrava.

Dok se čeka hoće li Thompson prihvatiti ponudu, kulturnjaci i intelektualci već raspravljaju hoće li “Čavoglave” pjevati na hrvatskom, srpskom, engleskom ili originalnom – starohrvatskom pozdravnom jeziku.

Možda ste propustili

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘