hacker s
Close-up of unrecognizable hacker in black fingerless gloves sitting at desk and typing on computer keyboard while working on virus

U organiziranoj akciji SIPA-e i MUP-a otkrivena je organizirana skupina radikalnih korisnika interneta sa sjedištem u Gornjoj Maoči.

Www habije su djelovale na području čitave Bosne i Hercegovine i u komentarima terorizirali čitatelje brojnih domaćih portala radikalnim komentarima.

Osim standardnih komentara koje koriste ostale skupine internet terorista poput; ‘Upload je velik’, ‘Dial Up neće nestati’ i ‘Glasajte za SDA’, www habije su nerijetko ostavljali i puno radikalnije komentare koji su zgražavali čitatelje diljem čitave zemlje.

Najradikalniji sluča je zabilježen kada je www habija Rayzenudin iz Foče na portalu klix.ba ostavio komentar: ‘Golf dvica je smeće’, zbog čega je veći broj čitatelja zatražio hitnu medicinsku pomoć. Upravo zbog ovog slučaja je MUP odlučio pokrenuti službenu istragu i stati na kraj ovoj radikalnoj skupini.

-Na čelu svega stoji veliki učitelj Rahmana Bioenergetičara Novi Profil, on je prvo vrbovao mog oca i ubacio ga u centralnu facebook grupu ‘www habija’, pa je onda otac ubacio moju braću i mene. Ja nikad nisam kužio te njihove komentare, pa me je otac izbacio iz grupe i zabranio mi da četam s njim i braćom – izjavio je anonimni bivši www habija poznat pod pseudonimom Crtl Almir Del.

Policija još uvijek nije objavila podatke o broju članova ove skupine niti ima li informacije je li se skupina proširila na susjedne države, no istraga je i dalje u tijeku

Možda ste propustili

Grupa izbjeglih ustaša osnovala Kukaste Križevce usred brazilske prašume

Znanstvena ekspedicija je u zapadnim predjelima Amazone pronašla tajno naselje ustaške emigracije…

ŠOKANTNO: Policajac u SAD-u zaustavio Afroamerikanca koji nakon toga nije umro misterioznom smrću

James Trenton, Afroamerikanac iz savezne države Alabame, vraćao se s posla kad…

Pedofil izbačen iz crkve jer mu je usred mise glasno zazvonio mobitel

Nedjeljno jutro bilo je burno u crkvi sv. Ivana na pladnju kada…

Na današnji dan umro je heroj naroda koji je čeznuo za nezavisnošću

Na današnji dan umro je čovjek kojeg većina njegovog naroda smatra istinskim…

Jeff Bezos sada i službeno ima više novca nego što HDZ može ukrasti

Osnivač Amazona Jeff Bezos, među prijateljima poznatiji kao ‘inače moj jako dobar prijatelj’,…

BREAKING NEWS: Putin potvrdio, invazija na Ukrajinu kreće 29. veljače

Svjetski mediji već danima bruje o potencijalnoj ruskoj invaziji na Ukrajinu. Preko…