djecak 2a

Otkako je počeo pilot projekt Škola na trećem za učenike u karanteni, roditelji muku muče s učenicima koji svakog dana pronalaze nove načine za izbjegavanje nastave. Do sada su roditelji već pronašli metode kako da se nose sa svakodnevnim skrivanjem daljinskih upravljača, markiranjem na RTL i skrivanjem antena. No, jutros je zabilježen novi slučaj koji pokušaje markiranja s HRT-a diže na potpuno novi stupanj.

HRT je zaprimio anonimnu prijavu dječaka iz Babine Grede koji je nazvao odjel redovne naplate radiotelevizijske pristojbe i prijavio vlastite roditelje kako ne plaćaju pretplatu iako doma imaju nekoliko televizora i tjeraju ga da gleda HRT. Inkasatori su uvidom u evidenciju utvrdili kako na navedenoj adresi u Savskoj ulici doista nema prijavljene radiotelevizijske pretplate.

-U ovom slučaju možemo samo reći kako je dječak sretan što zbog karantene naši inkasatori ne mogu izaći na teren, jer ne želimo niti zamisliti što bi se dogodilo kada bi njegov otac saznao za ovu prijavu – komentirao je Dominik Barić, šef HRT-ovog odjela naplate.

HRT je odmah po prijavi o svemu obavijestio i nadležni Centar za socijalnu skrb, jer očekuju kako će dječak, kada mu otac sazna što je napravio, vrlo vjerojatno trebati policijsku zaštitu ili u najboljem slučaju kvalitetnu kremu za masnice na stražnjici.

Možda ste propustili

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘