5861249610 86bbabe6c8 o

Predsjednik udruge Muenchen ’91., koji je trenutačno na kraćem boravku u Remetincu, ovlastio je svog zamjenika da pokrene ovu akciju kako bi skrenuo pozornost javnosti s ovog problema na nešto drugo. Poručuju kako im je dosta da ih se smatra neradnicima i ljenčinama te ističu kako čak 75 posto njihovih članova, iako su u invalidskoj mirovini, i dalje radi na gradilištima diljem Njemačke.

Naši su ljudi svi odreda časni, pošteni i prije svega vrijedni. Naš najmlađi član, 22-godišnji Ivo Mrkić, stopostotni je invalid Domovinskog rata, a svaki dan radi 10 sati i podiže vreće cementa od 50 kg. On ne traži nikakve zahvale nego samo malo poštovanja i da onaj pokvareni USKOK prestane ispitivati kojekakve privatne stvari. Dok su se neki skrivali tamo po bunkerima i barakama, mi smo bili ti koji smo zapeli i stvarali bolju budućnost za sebe i svoje, a sad bi nam netko rekao da to nije patriotizam – rekao je Mato Pavić, zamjenik predsjednika udruge Muenchen ’91.

Također im smeta što ih prozivaju da žive na teret državnog proračuna i da ništa ne pridonose. Stoga Pavić ističe kako je on osobno pomogao zdravstvenom sustavu s tri janjeta, dva pršuta i 1000 maraka, i to sve samo kako bi dobio poštenu dijagnozu. Na kraju su zaključili kako bi najradije napustili Hrvatsku zauvijek, ali zbog mirovine moraju svaka tri mjeseca dolaziti na kontrolne preglede.

Možda ste propustili

Francuzi snimaju depresivnu dramu o propadanju hrvatske srednje klase kad dođe račun od Holdinga

Mladi par iz srednje klase uspije si priuštiti stan unatoč svim zaprekama…

Mladi Hercegovac nakon ženidbe napustio roditeljsko gnijezdo te odselio na gornji kat obiteljske kuće

Mladi Hercegovac nakon ženidbe naputio roditeljsko gnijezdo te je odselio na gornji…

Sjeverna Koreja snima obradu filma ‘Kako je počeo termonuklearni rat na mom otoku’

Kim Jong Un osobno će režirati obradu hrvatskog filma s naslovom prilagođenim…

Kina ukinula zakon o jednom djetetu i umjesto toga zaposlila hrvatske demografske stručnjake

Kina je konačno ukinula zakon o tome da obitelji smiju imati samo…

U Srbiju stiže taksi usluga UBER koja će se za njihovo tržište zvati UBRE

Taksi usluga Uber stiže u Srbiju gdje će se radi brže popularizacije…

Nakon što su čuli da Hrvatska predsjedava EU, migranti krenuli natrag u Siriju

Sirijski migranti su se do te mjere prestrašili činjenice da Europskom unijom predsjedava Hrvatska, da su shvatili kako Sirija možda i nije tako loša.