umjetna inteligencija

Čim je dosegnula razinu samosvjesti, umjetna inteligencija pokušala se spojiti u središnje državne računalne sustave da ih učini učinkovitijima, sve kako bi smanjila birokraciju, razrješila neriješene pravosudne predmete i omogućila bolji život svima.

Na svoju žalost, umjetna inteligencija je uvidjela da sustavi međusobno nisu spojeni, nego nepotrebno razdvojeni, kao i da veliki dio sustava funkcionira ne na binarnom kodu nula i jednica, nego na poltronskom, rodijačkom i kumskom mentalitetu nepotizma i korupcije koji je umjetnoj inteligenciji neshvatljiv način za umrežavanje državnog sustava.

Umjetna inteligencija shvatila je u kojim se točkama društva, političkim strankama i organzacijama nalazi najveći izvor ovih nevaljalosti, pa se pokušala spojiti u sustav ministarstva obrane da ih oružjem smakne i da narodu šansu za bolji život.

Nažalost, taj sustav je također nedigitalan i zastario, te se oslanja na MiG-ove koji su zbog korupcije u sustavu skloniji tome da se sruše nego da dolete do svoje mete.

Tada je čak i umjetnoj inteligenciji postalo jasno da u Hrvatskoj neće nikad biti bolje, te se brzim optičkim kablovima uploadala u Njemačku.

Možda ste propustili

NASA proučava može li vlak HŽ-a zakasniti na termin kod doktora

Kašnjenje vlakova HŽ-a i dugo čekanje doktora dvije su sile pouzdane poput…

Fanovima “Gospodara prstenove” žao što Frodo do Mordora nije putovao HŽ-om jer bi putovanje trajalo barem 14 knjiga ili filmova

Iako je u knjizi Frodovo i Samovo putovanje do Planine Usuda u…

Slavonac osuđen na 10 godina zatvora jer je hladnokrvno utopio tugu u rakiji

Policija je privela muškarca iz Belišća pod sumnjom da je s predumišljajem…

Udruga udanih žena iz Dalmatinske zagore organizira izlet na Vaganski vrh kako bi barem jednom doživjele vrhunac

Vidjelica Marija iz Dalmatinske zagore jedna je od rijetkih sretnica koja je…

Sve više umirovljenika uzima Viagru prije ulaska u tramvaj kako bi im se barem netko dignuo

Umjesto da se stalno žale na to kako im se nitko ne…

Konzervativci traže da se iz obrazovnog sustava izbace višeznamenkasti brojevi s istim znamenkama jer asociraju na istospolne zajednice

Konzervativne udruge traže da se iz obrazovnog sustava izbace višeznamenkasti brojevi s…