unuk baka
Grandma and grandson together in the living room

Ovih dana čitav svijet muku muči s populacijom treće životne dobi, koja se pokazala najugroženijom od koronavirusa, ali ujedno i najupornijom u svojim namjerama da sabotira karantenu.

Diljem Europe su zabilježeni slučajevi u kojima su sinovi i unuci morali kažnjavati roditelje, djedove i bake jer se nisu pridržavali mjera samoizolacije. Obično su to bile situacije u kojima su unuci bakama skrivali zubne proteze, hodalice, kreditne kartice dok su neki na svoje roditelje morali podizati ton ili ih šibati po turu.

DJEČAK IZ BJELOVARA PRONAŠAO PRVU STO POSTO UČINKOVITU METODU

Jučer je na forumu Luka (8), mladi internet znanstvenik iz Bjelovara, ispričao kako je pronašao prvu 100% učinkovitu metodu za zadržavanje bake i djeda u kućnoj izolaciji bez ikakvih nuspojava. Mali Luka tvrdi kako je dovoljno vašim bakama i djedovima reći kako je vani strašan propuh i oni će odmah odustati od bilo kakve pomisli na izlazak van.

unuk baka 2

Luka tvrdi da je ova metoda već prošla fazu kliničkog ispitivanja te da je potpuno sigurna za primjenu na bakama i djedovima.

Luki se u konstruktivnoj raspravi pridružio i njegov stariji kolega Marko (9), koji je potvrdio učinkovitost Lukine metode te se pohvalio kako je on tu metodu već testirao na prošlim parlamentarnim izborima, kada je na Facebooku proširio lažnu vijest da na biračkom mjestu puše propuh. Taj eksperiment je završio uspješno što empirijski potvrđuje činjenica da je na tom biračkom mjestu HDZ izgubio prvi put još od 1991. godine.

Možda ste propustili

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…