Vlada ponosno trlja ruke jer tvrdi da su Svjetsko prvenstvo i Ultra prouzročili pravi gospodarski boom u Hrvatskoj. U službenom priopćenju su se pohvalili: ”Gospodarska politika Vlade još se jednom pokazala plodnom pa tako ovih dana možemo posvjedočiti pravom gospodarskom boomu. Zadovoljni građani i poduzetnici svakog dana na društvenim mrežama objavljuju slike hrpa smeća i prepunih kontejnera, što znači da praznih boca i smeća ima za sve!”.

Podaci pokazuju da su ljetni festivali i nogometno prvenstvo povećali konzumiranje alkohola pa se plastična ambalaža može naći posvuda.

Vlada ističe da je to zapravo planirana gospodarska mjera kojom se potiče razvoj malih poduzetnika tj. sakupljača boca i drugih ljudi koji su primorani pretraživati kontejnere sa smećem.

”Ovo je samo još jedna mjera Vlade pod vodstvom Andreja Plenkovića koja dokazuje da smo u najprosperitetnijem razdoblju hrvatske povijesti. Ako čak i beskućnici plivaju u izobilju (smeća, op. a.), onda stvarno možemo biti sigurni da nam ekonomija cvate”, poručili su iz Vlade.

Možda ste propustili

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…